Mozaic muzical

De ce nu isi mai cauta Mirabela Dauer jumatatea! Ce spune artista despre dragoste

Publicat: 25 iul. 2018
3

Mirbela Dauer a reusit sa depaseasca un moment dur al vietii sale, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala in urma cu 6 luni. Dupa ce a fost nevoie sa i se extirpe un rinichi, Mirabela s-a refacut si a revenit in forta, mai puternica decat oricand.

Artista a dezvaluit ca dupa operatie, a simtit ca s-a nascut a doua oara si ca a avut mare incredere in doctorii care au tratat-o. Desi viata ei s-a intors la normal, cantareata nu are o persoana cu care sa imparta aceste momente de fericire, dupa recuperare.

De cand a reusit sa scape de dura incercare pe care viata i-a oferit-o, Mirabela pretuieste mult mai mult fiecare moment in care se simte bine si este sanatoasa. Artista a declarat, in cadrul emisiunii Acces Direct, ca se simte foarte bine in gradina ei de acasa, desi mai simte nevoia sa si calatoreasca din cand in cand. Intrebata daca este inca in cautarea sufletului pereche, Mirabela a vorbit despre modul in care percepe ea dragostea, dar a si dezvaluit faptul ca se simte bine si cu propria companie.

„Daca iti gasesti jumatatea este genial. Este o minune de la Dumnezeu! Daca nu e, poti sa traiesti si fara. Barbatii sunt superbi, e minunat, dar sa-ti gasesti jumatatea care te iubeste. Totul se face impreuna. Iar eu, si binele si raul mi l-am facut numai singura. Nu, (nu-mi mai caut jumatatea n.r). La cei 17 ani ai mei, doar poate pana la 18, cand ma maturizez si eu si o sa fiu majora. Nu, e foarte bine asa cum este”, a dezvaluit artista.

Motivul pentru care Mirabela a renuntat la a mai spera la jumatatea ei este faptul ca a fost deseori dezamagita de persoanele in care a avut cea mai mare incredere, asa cum a explicat artista, in cadrul aceleiasi emisiuni.

„Am avut niste dezamagiri cumplite. Si le multumesc celor care m-au dezamagit, le multumesc din suflet. (..) Nu mi-a fost frica deloc (de operatie n.r). In afara faptului ca am avut incredere in medici, ca am avut prieteni langa mine, nu mi-a fost frica deloc”, a mai adaugat Mirabela Dauer.

Adauga un comentariu