Stiri si curiozitati

De ce nu munceste Ioana Tufaru. Uite cati bani ia lunar fara sa faca nimic

Publicat: 22 nov. 2018
3

Ioana Tufaru are 40 de ani si nicio zi de munca in cartea de munca. Cu toate acestea, fiica regretatei Anda Calugareanu ia mai multi bani pe luna decat un pensionar amarat de la tara.

„Eu am ajutor social pe viata, primesc pe luna cate 520 de lei si imi este bine asa. Am inteles ca este o pensie pentru oamenii asistati social, pe talonul lunar scrie pensie sociala, mai multe nu pot sa zic. Nu ma gandesc sa imi caut de lucru.

Daca nu-mi place unde o sa lucrez si raman fara banii pe care ii primesc de la stat, ce ma fac? Nu vreau sa ma angajez, eu nu am lucrat deloc pana acum. Am inteles ca din ianuarie o sa se faca pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a povestit Ioana Tufaru anul trecut pentru Click!

Ce-i drept, ajutorul social de 520 de lei nu este cine stie ce ajutor, caci cu aceasta suma abia poti asigura mancarea pe doua saptamani, iar de utilitati si alte cheltuieli nu se mai pune vorba.

Totodata, Ioana Tufaru a dezmintit zvonurile cum ca ar fi din nou insarcinata: „A fost alarma falsa. Nu sunt insarcinata. Ametelile le-am avut probabil de la raceala si cine stie, intarzierea menstruatiei probabil ca mi se trage de la prea multe medicamente.

Mi-as dori 10 copii, dar sa am cu ce sa-i cresc. Chiar am fost ingrijorata pentru ca noi, din pacate, nu ne permitem sa mai aducem un suflet pe lume”, a declarat la o emisiune televizata

Adauga un comentariu