Cancan

De ce nu s-a căsătorit Cătălin Botezatu niciodată. Creatorul de modă a recunoscut

Publicat: 31 aug. 2020
De ce nu s-a căsătorit Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu nu este adeptul căsniciei deoarece nu vede nimic rău în a schimba peisajul din când în când

De ce nu s-a căsătorit Cătălin Botezatu. Despre viața personală a creatorului de modă s-au făcut multe speculații de-a lungul timpului. Cătălin Botezatu a avut mai multe relații la viața sa, însă cu niciuna dintre partenerele sale nu a ajuns în fața altarului. Iar motivul l-a dezvăluit chiar designerul, care a decis să spună lucrurilor pe nume.

De ce nu s-a căsătorit Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu va împlini pe 3 decembrie vârsta de 54 de ani. Și totuși, nu a reușit să își unească destinul de nicio prezență feminină din viața sa. Se pare că designerul este extrem de perfecționist și pretențios când vine vorba de femei.

Astfel, creatorul de modă a dezvăluit care sunt criteriile pe care se bazează când își alege o parteneră. Mai mult, Cătălin a mărturisit că preferă o viață liberă, iar ideea de a avea un singur om alături pentru toată viața nu este în planurile lui.

„N-o să fiu ipocrit. Toată viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat Câtălin Botezatu.

A avut probleme grave de sănătate

Din păcate, designerul a trecut prin momente cumplite. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu cancer, operat și nevoit să facă un tratament dificil pentru a i se ameliora starea de sănătate. În prezent vedeta se simte bine, însă are și alte probleme. Cătălin a suferit înainte și o operație pe cord, având cinci stenturi la inimă.

Toate aceste evenimente din viața sa l-au determinat pe creatorul de modă să se teamă pentru viața sa. Totuși, credința în Dumnezeu și susținerea prietenilor l-au ajutat.

„Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Acum, chiar dacă a recunoscut de ce nu s-a căsătorit Cătălin Botezatu, timpul nu-i pierdut. Oricând poate face marele pas și să ajungă în fața altarului.

Comentarii
Adauga un comentariu