Bizar

De ce nu se scoata verigheta niciodata de pe deget

Publicat: 23 mart. 2018
14

Odata ce v-ati hotarat sa va uniti destinele cu cel care credeti ca va este sortit si v-ati pus verighetele pe deget, sub nici o forma nu aveti voie sa le dati jos. Iata ce se intampla daca nu pastrati verigheta de cununie pe deget.

Citeste si VIDEO – De ce purtam verigheta pe al patrulea deget

Nu se imprumuta niciodata

Multi soti gresesc atunci cand isi dau jos verigheta pe pe deget, motivand ca ori li s-a ingrosat degetul, ori alte motive pentru care au renuntat la aceasta bijuterie. De asemenea, mai sunt momente cand cei doi soti s-au certat si atunci, arunca verigheta pe masa. Daca veti face asta sau veti imprumuta verigheta, veti avea parte numai de ghinioane.

Cine pierde aceasta bijuterie, ajunge la divort

Traditia spune ca cine pierde verigheta, va ajunge la divort, pentru ca odata cu bijuteria, se va pierde si dragostea. De asemenea, femeile care urmeaza sa se casatoreasca nu trebuie sa-si cumpere singure verighetele, ci doar impreuna cu viitorul sot.

Citeste si Femeia asta are doua verighete intregi si una rupta – Semnificatia lor te va impresiona pana la lacrimi

Traditia spune ca doar atunci viata lor va fi una fericita. Daca vreti sa fiti fericiti in casnicie, insa intampinati o perioada mai dificila, sub nici o forma sa nu dati verigheta unei persoane care face descantece sau vraji pentru a avea mai mult noroc alaturi de partenerul de viata. Efectul va fi invers. Casatoria e un lucru sfant, nu-l luati in ras.
Adauga un comentariu