Timp liber

De ce nu va abordeaza barbatii?

Publicat: 30 apr. 2010
6

Unele femei si-ar putea dori ca barbatii sa lucreze un pic la partea cu abordarea, dar problema este ca de multe ori, chiar voi femeile, va taiati craca de sub picioare si faceti imposibil acest lucru. Aici sunt cateva lucruri pe care femeile le fac, impiedicand in acest fel orice abordare din partea barbatilor:

Esti inconjurata de prea multi prieteni
Atunci cand femeile se afla in grup, barbatii stiu ca daca se vor apropia vor fi evaluati de toti prietenii tai imediat ce va pleca. Si asa este destul de greu sa poata iesi cu o femeie, daramite cu un grup.

Esti prea sexy
Daca esti prea sexy, barbatii au impresia ca nu au nici o sansa sau se simt intimidati. Femeile sexy par inaccesibile sau le dau impresia barbatilor ca cer mai mult decat pot ei oferi.

Dansezi pe mese
Barbatii se uita, dar nu se apropie niciodata. De obicei cand faci acest lucru esti beata iar barbatii nut e iau in serios. Iar uneori, atunci cand esti beata, esti abordata de barbati care vor doar un singur lucru: sex.

Privirea furioasa
Daca zambesti reusesti imediat sa stabilesti un contact vizual, dar daca esti furioasa si dai impresia ca esti prea buna pentru ei, toti barbatii vor pleca. Incearca sa degajezi vibratii pozitive, si mai multi oameni te vor aborda.

Esti insotita de un barbat
Pari ca esti deja luata daca te afisezi insotita de un barbat. Barbatii nu mai au nici o sansa sa te cunoasca daca tu esti cu un altul. Unii barbati ar putea intreba, dar unii vor pleca spre o alta care pare disponibila.

Pari ocupata
Este mai usor sa te apropii de o fata care pare plictisita, de parca ar dori sa vorbeasca cu cineva. Intr-o cafenea, daca citesti o carte sau esti scufundata cu fata in laptop, se presupune ca esti ocupata si nu ai timp sa bagi pe cineva in seama. Nimeni nu va vrea sa te intrerupa din treaba ta.

Esti greu de prins
Daca un barbat pune ochii pe tine, va astepta sa mergi la bar sau la baie pentru a face o mutare strategica. Daca tu insa vei fugi prea repede sau vei fi insotita de prietenele tale, el nu se mai simti in stare sa te abordeze.

Adauga un comentariu