Secretele istoriei

De ce poarta Meghan Markle haine negre atat de des

Publicat: 17 sept. 2019

Tinutele in nuante de roz pudrat au devenit doar o amintire si asta pentru ca Meghan Markle are o noua preferinta vestimentara. In majoritatea aparitiilor publice, ducesa de Sussex a mizat pe negru, chiar daca alegerea ei nu corespunde cu protocolul familiei regale britanice. 

O regula importanta spune ca toti cei care fac parte din familia regala britanica trebuie sa aiba haine negre in bagaj atunci cand merg in deplasari, asigurandu-se astfel ca in cazul unui deces neasteptat nu sunt luati prin surprindere. Cu toate ca ar trebui sa imbrace astfel de haine doar in situatiile speciale, Meghan Markle a incalcat aceasta regula si a purtat tinute all black la majoritatea evenimentelor importante.

De ce se imbraca Meghan Markle tot timpul in negru?

Este aproape imposibil ca stilul ei vestimentar sa treaca neobservat, iar pentru ca tinutele pe care le poarta sunt tot timpul analizate de experti, acestia au descoperit ca la 4 intalniri oficiale, din 5 programate, Meghan Markle s-a imbracat in negru. De fiecare data cand a mizat pe negru, ducesa de Sussex a reusit sa impresioneze, dar pe langa impactul vizual, psihologii spun ca in spatele acestei alegeri se afla un motiv foarte bine intemeiat.

“In timp ce negrul are multe trasaturi, analizand evenimentele la care a participat, toate acestea au un singur lucru in comun. Ea alege sa poarte negru pentru ca nu isi doreste sa fie in centrul atentiei. Negrul este modalitatea prin care incearca sa nu atraga atentia asupra ei, ci asupra cauzelor pe care le sprijina, punandu-le in lumina reflectoarelor.”, a spus psihologul Karen Haller, potrivit thesun.co.uk.

In ciuda eforturilor sale, Meghan Markle este urmarita cu interes de fiecare data cand participa la un eveniment public si starneste interesul celor din jur, chiar daca scopul ei este de a atrage atentia asupra unor idei pe care le sprijina.

Deschide galeria foto pentru a vedea cateva momente in care Meghan Markle a ales sa se imbrace in negru.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit