Cancan

De ce s-a căsătorit Marius Elisei cu Oana Roman. Fosta iubită a acestuia face dezvăluiri neașteptate

Publicat: 22 apr. 2021
Oana Roman si Marius Elisei zambesc si stau la o masa
Florentina, fosta iubita a lui Marius Elisei, a explicat care a fost adevaratul motiv pentru care acesta s-a casatorit cu Oana Roman

Fosta iubită a lui Marius Elisei a spus de ce s-a căsătorit acesta cu Oana Roman. Florentina Gheorghe susține că bărbatul nu a avut niciodată sentimente pentru Oana și că a vrut doar faimă. Divorțul dintre cei doi a avut loc în urmă cu doar câteva luni, după ce au fost căsătoriți mai mulți ani de zile.

Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță pe nume Isabela.

Iată de ce s-a căsătorit Marius Elisei cu Oana Roman

Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, crede că mariajul acestuia a fost doar un paravan. Adevărata intenția a lui Marius a fost să intre în lumea showbiz-ului și să devină cunoscut. Florentina mai spune că bărbatul nu avea niciun ban, iar o posibila relație cu Oana Roman, fiind extrem de cunoscuta în lumea mondenă, l-ar fi ajutat.

După divorțul dintre cei doi, Florentina a luat legătura cu Marius Elisei și este de părere că a făcut cea mai bună alegere, pentru că, spune ea, Marius s-ar fi prefăcut în relația cu fiica lui Petre Roman.

„Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată.

I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu.

Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu. La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut. Sentimente nu cred că a avut. Oana este o femeie foarte deșteaptă, dar a ales persoana nepotrivită la momentul nepotrivit”, a declarat Florentina, pentru Fanatik.ro.

De ce s-a cuplat Marius Eliesi cu Oana Roman

Marius Elisei își dorea cu orice preț să ajungă cunoscut, să aibă faimă și nu și-ar fi dorit nicio clipă să devină iubitul Oanei Roman. Acesta nu muncea și nici nu avea un venit stabil. Ideea de a intra în showbiz îl fascina crezând că se va îmbogăți repede și fară prea mult efort.

În 2012, chiar de ziua sa de naștere, el și Florentina ar fi trebuit să-și unească destinul în fața lui Dumnezeu. Asta nu s-a mai întâmplat pentru că el nu avea nici măcar un loc de muncă. Fosta iubită se declară fericită că nu s-a căsătorit cu el și că a părăsit-o, pentru că este convinsă că ar fi avut parte de o viață chinuită alături de el.

Mai mult, aceasta este de părere că Oana Roman a luptat enorm pentru Marius, însă el nu a ridicat niciun deget pentru ea.

„Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta. O ricum viața mea ar fi fost grea lângă el, că persoană. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am făcut eu singură fără un bărbat cu bani, cum a făcut el, sau cu faimă anume.

Ideea lui era să intre în lumea showbiz-ului, nicidecum să se combine cu ea, pentru că la scurt timp să îmi spună să plec din casă, adică eu locuiam cu el cu familia lui. Nu avea casa lui, nu avea bani nici să treacă strada.

Pe 24 septembrie, de ziua lui, 2012, ar fi trebuit să ne căsătorim. Dar nu aveam bani, pentru că el nu făcea nimic.  Mă bucur că s-a întâmplat așa, poate Dumnezeu le-a așezat ca să nu am parte de o viață grea. Oana Roman a făcut tot ce a putut, dar el ce a făcut? ”, a mai declarat Florentina Gheorghe, pentru aceeași sursă citată.

De ce a refuzat Marius Elisei să meargă în vacanță cu Oana Roman și Isa

Oana Roman a aflat chiar de la fiica ei că fostul său soț deja și-a găsit o nouă iubită, motiv pentru care a și refuzat-o pe fiica lui în privința excursiei în Egipt pe care o planificase Oana Roman.

În direct la Xtra Night Show, în urmă cu doar câteva zilei, Oana Roman a vorbit despre noua relație a fostului său soț. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are.

Fosta iubită a lui Marius Elisei a spus de ce s-a căsătorit acesta cu Oana Roman și ce intentii ascunse avea.

Comentarii
Adauga un comentariu