Magazin

De ce s-au facut ginecologi. Avem 10 raspunsuri INCREDIBILE

Publicat: 25 nov. 2014
1
Majoritatea femeilor evita ginecologii de sex masculin, asa ca nu e de mirare ca tot mai putini barbati aleg aceasta meserie. Totusi, cei care merg pana la capat, trebuie sa aiba o motivatie  puternica de a profesa!
Iata ce au marturisit zece dintre ei:
1. Femeile sunt pacienti mai buni. Spun exact ce le doare, vor sa fie informate asupra starii lor de sanatate si ascult de sfaturile tale.
2. Poate suna ciudat, dar nu suport bine moartea si durerea. In cabinetul ginecologic, discusi despre viata, posibilitatea unei familii, e mult mai mult optimism. In plus, desi as vrea sa nu fie un factor, sunt si gay.
3. Problemele de sanatate ale femeilor pot fi tratate mult mai usor. Exista tratamente la indemana noastra. Femeile se ingrijesc si mai bine decat barbatii, oricum.

Citeste si: Cand i-au facut control ginecologic, medicii au ramas incremeniti. Au crezut ca in filme mai exista asa ceva

4. Am crescut cu sase surori. M-am invartit printre hormoni, ovulatie, estrogen. Pe de alta parte, este o medicina fericita, unde poti sa ai un impact puternic asupra pacientei si a familiei ei.
5. Credeam ca nu o sa pot profesa in domeniul asta, ca o sa-mi distruga impresia despre vagin. Dar am devenit insensibil la vederea lui – sunt extrem de profesionist. Totusi, daca am de-a face cu o femeie atractiva trebuie sa lupt pentru a nu observa asta. Mi s-a intamplat de doua ori ca femeile sa se dea la mine.
6. E o mare onoare. Am fost crescut de o femeie puternica, m-am casatorit cu una si mai si, asa ca iubesc si respect corpul femeii.
7. Miracolul nasterii. Niciodata nu devine plictisitor.

Citeste si: In timpul unui control ginecologic, i-au gasit inauntru…o LIMBA de CAPRIOARA!

8. In ginecologie, nu trebuia sa aleg doar o parte a corpului in care sa ma specializez, ci jumatate din rasa umana!
9. Nu-mi placeau chirurgii. Iubeam chirurgia, dar nu ii sufeream pe ei. Nu-mi placeau pacientii batranii si foarte bolnavi. Aici, in schimb, am avut de-a face cu oameni haiosi, simpatici, pacientii sunt mai mult sanatosi decat bolnavi, iar sa aduci in lume bebelusi e atat de fun!
10. Credeam ca nu o sa am pacienti, dar se pare ca femeile prefera ginecologii barbati. Spun ca suntem mai sensibili la nevoile lor, pentru ca corpurile lor ni se par atat de fragile.
Sursa: euforia.tv 
Adauga un comentariu