Remedii naturiste

Iată de ce ar trebui să dormi cu un cățel de usturoi sub pernă

Publicat: 10 aug. 2020
De ce să dormi cu usturoi sub pernă

De ce să dormi cu usturoi sub pernă? Usturoiul este un mod minunat de a adăuga aroma și este folosit în întreaga lume. Dar știați că usturoiul nu este numai bun în bucătărie, ci și în dormitor?

Istoric, usturoiul a fost întotdeauna folosit pentru mai multe lucruri. Cea mai frecventă utilizare a fost și este gătitul. Dar alte utilizări mai specifice au fost reprezentate de lupta împotriva vrăjitorilor și alungarea demonilor. Chiar dacă totul este o superstiție, mulți oameni cred că usturoiul are proprietăți protectoare. Este adevărat că usturoiul are proprietăți incredibile, fie că îl mănânci, fie că îl tii în dormitor. Oricare dintre aceste utilizări în cameră nu va speria persoana iubită!

De ce să dormi cu usturoi sub pernă? Efect calmant

Vei dormi mai liniștit și mai profund cu un cățel de usturoi sub pernă! Suntem de acord că acest lucru sună ciudat, dar substanțele sulfuroase din usturoi combinate cu aroma lui au un efect calmant asupra ta. Mirosul de usturoi traversează puțin perna, ceea ce te ajută să adormi mai ușor. În plus, îmbunătățește și calitatea somnului. Cu alte cuvinte: dormiți mai repede și mai bine. Ce mai mult? Puneți un cățel sau doi de usturoi (cu coaja) sub pernă și veți observa efectele. Vei dormi ca un copil! Și nu vă faceți griji: camera dvs. nu va mirosi a usturoi când vă veți trezi a doua zi. Merită încercat, nu?

In bauturi

Usturoiul este de asemenea bun pentru alte lucruri. Aveți probleme digestive, cum ar fi refluxul acid? Bea un pahar cu apă cu puțin usturoi proaspăt în el. De asemenea, puteți mânca puțin usturoi atunci când aveți probleme să adormiți. Luați un cățel de usturoi și adăugați-l intr-un pahar de lapte fierbinte și miere și beți. Amestecul nu este bun, dar ajută!

Adauga un comentariu