WoW!

De ce să mănânci picioare de pui în mod regulat – Avantaje

Publicat: 25 nov. 2020
farfurie cu mancare cu picioare de pui
Picioarele de pui sunt o sursă excelentă de colagen, cartilaj, proteine și calciu

Picioarele de pui sunt folosite de gospodine mai ales pentru răcituri sau borşuri. Chiar dacă nu au multă carne pe ele, mulţi oameni le prefera. Şi, în ciuda faptului că nu e chiar cea mai delicioasă parte dintr-o găină, ele sunt foarte bune pentru a face mâncare.

În afară de aceste lucruri, picioarele de pui au şi câteva avantaje pentru sănătatea noastră. Iată-le:

  • reduc stresul;
  • întăresc sistemul imunitar;
  • ajută la echilibrarea nivelului de hormoni;
  • întineresc pielea, datorită conţinutului considerabil de colagen;
  • stimulează vindecarea rănilor superficiale;
  • pot scădea tensiunea arterială.

Curiozităţi despre picioarele de pui

Iată câteva lucruri mai puţin ştiute despre picioarele de pui:

  • conţin o cantitate mare de colagen. Cantitatea este egală cu cea dintr-un albuş;
  • întineresc pielea datorită colagenului şi o fac să fie mai elastică;
  • ajută organismul să absoarbă proteinele şi calciul;
  • previn problemele sistemulu osos şi îmbunătăţesc sănătatea articulaţiilor;
  • consumul regulat de picioare de pui duce la producerea în cantitate mai mare a celulelor roşii din sânge. Acestea sunt necesare pentru structura vaselor sanguine.

Ştiai că… picioarele de pui sunt o sursă de cartilaj, calciu, proteine şi colagen?





Adauga un comentariu