Magazin

De ce să te lași tentat de scările inox?

Publicat: 24 sept. 2021

Utilă și decorativă tototdată, scara reprezintă un element esențial dintr-o locuință. Trebuie să fie rezistentă, durabilă, estetică și practică pentru a-și îndeplini rolul.

Atunci când alegi un model pentru a-ți echipa interiorul sau exteriorul, fă-ți timp pentru a găsi materialul care îndeplinește toate aceste calități, cum este inoxul.

De menționat faptul că scările inox fac parte din acele proiecte de confectii metalice inox care pornesc de la ideile sau schițele unor clienți. Pe lângă scările din inox, ai putea avea nevoie de servicii de sudura inox de calitate superioară, pentru diferitele tale proiecte.

Scările din inox vin cu o anumită strălucire pentru casa ta și sunt utile și practice totodată. Vă spunem în cele ce urmează totul despre caracteristicile scărilor din inox, avantajele oferite și cum pot fi acestea întreținute.

De ce să alegi inoxul?

Inoxul este omniprezent în orice tip de interior, în bucătărie, în sufragerie, în dormitor, în living…acest lucru se datorează numeroaselor avantaje oferite. Cu aspectul său de culoare argintie, acest material oferă o strălucire unică scărilor tale, astfel încât scara nu va trece neobservată odată instalată, oriunde ai alege să o instalezi. Conferă un stil industrial și contemporan unei locuințe. Se armonizează de minune cu o gamă largă de stiluri decorative de interior. Este vorba despre un material maleabil care se pliază tuturor necesităților și preferințelor în materie de fomă și de stil. Se adaptează tuturor configurațiilor locuinței. Rezistența inoxului face din el un material ideal pentru a concepe o structură pentru utilizare intensă cum este scara. Este rezistent la șocuri și nu ruginește, mai ales dacă optezi pentru oțel inoxidabil. Inoxul lasă impresia de lejeritate. Ceea ce ușurează instalarea sa. Este în egală măsură un material foarte ușor de întreținut.

Cum se întrețin scările din inox?

Pentru a evita rugina și pierderea strălucirii, trebuie să întreținem în mod regulat scările din inox. Acest material necesită un minim de întreținere care constă în îndepărtarea mizeriei și prafului. Pentru asta, ai nevoie de o lavetă moale cu care să ștergi în mod regulat structura, de la trepte la bară. Se poate folosi în egală măsură pentru curățarea scărilor din inox un burete din microfibră. Este ideal pentru a le curăța de praf și de diferitele impurități instalate. Dacă există pete care par mai greu de scos pe suprafața scărilor din inox, te sfătuim să încerci să le scoți cu ajutorul bicarbonatului de sodiu diluat în puțină apă.

 

Adauga un comentariu