Magazin

De ce sa tii carnea cinci secunde deasupra tigaii, inainte de-a o praji. Tu stiai acest secret?

Publicat: 21 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

De ce sa tii carnea cinci secunde deasupra tigaii, inainte de-a o praji. Secretul bucatarilor profesionisti. Orice gospodina ar trebui sa cunoasca acest truc folosit de chefii bucatari. Nu sara carnea inainte de a o pune la gratar. Va absorbi tot sucul si carnea nu se va rumeni. Dupa ce a facut o crusta, poti pune putina sare. La sfarsit, cum o iei de pe gratar, mai poti adauga putin, scrie libertatea.ro. Astfel, friptura va fi suculenta.

Un aliment pe care toti oamenii il consuma, provoaca mai multe tipuri de cancer

Vrei snitele cat mai crocante? Pune in faina prin care le tavalesti o lingurita de praf de copt. Prajeste-le in ulei bine incins ca sa fie mai putin grase. Asa vor absorbi o cantitate minima de ulei.

Pentru a praji bucatile de carne tine-le deasupra tigaii cu ulei, timp de cinci secunde, folosind un cleste de bucatarie. In acest fel vei preveni lipirea mancarii si deteriorarea vaselor de bucatarie.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit