WoW!

De ce se folosesc oţet şi bicarbonat pentru şters oglinzi şi geamuri

Publicat: 05 aug. 2020

Pentru a curăța și a dezinfecta podelele, puneți o jumătatea de ceașcă de bicarbonat de sodiu într-o găleată cu apă caldă. Introduceți mopul sau buretele în acest amestec, frecați și clătiți. Unde mai rămân pete, folosiți bicarbonat de sodiu amestecat cu suc de lămâie.

Pentru a îndepărta urmele de de grăsime, se folosește o pastă din bicarbonat de sodiu, sare și săpun lichid de vase. Aplicați pe pată și lăsați să acționeze timp de cinci minute, apoi frecați și clătiți.

Bicarbonatul de sodiu curăță geamurile și oglinzile. Tot ce trebuie să faci este să adaugi o cană cu apă caldă într-un recipient cu pulverizator, o linguriță de bicarbonat de sodiu și una de oțet alb. Agiți bine, apoi pulverizezi soluția pe geamurile sau oglinzile pe care dorești să le cureți. Apoi, ștergi cu o cârpă curată.

De asemenea, poți să îți cureți și cuptorul din bucătărie cu bicarbonat. Îl presari pe suprafețele murdare, după care pulverizezi apă. Lași să acționeze peste noapte, iar a doua zi ștergi resturile cu o lavetă.

Adauga un comentariu