BZI LIVE

LIVE VIDEO – De ce se sinucid copiii? Dr. Tudor Ciuhodaru discută la BZI LIVE despre criza sănătății publice în ce privește situația deosebit de îngrijorătoare – FOTO

Publicat: 17 iun. 2021

Vineri, 18 iunie 2021, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE revine dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. De două decenii încoace, numărul de copii și de adolescenți care ajung la urgențe din pricina comportamentului sinucigaș este alarmant iar vârsta medie în aceste cazuri este în scădere. Medicul urgentist va discuta despre consecința deosebit de gravă a faptului că sinuciderea este una dintre cele mai des întâlnite cauze de deces în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. De asemenea, invitatul Roxanei Caraiman va încerca să explice de ce apar gândurile sinucigașe în mintea copiilor și cum pot fi oprite viitoarele tentative de sinucidere printr-un plan de sănătate publică.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Nene, te-ai plâns în barca lui Voi… , că ești euro-parlamentar, apoi, neglijat la urgentă… Ai ajuns la Neuro… Chiar nu știi altceva decât să te porți că o c…. părăsită?

    Lasă-ne…

Adauga un comentariu