Educatie intima

De ce se teme cel mai mult un barbat in timp ce face amor

Publicat: 08 ian. 2015
7
Te temi ca nu esti proaspat epilata sau ca nu te-ai spalat pe dinti decat in urma cu 3 ore ? Relaxeaza-te! Barbatii au adevarate temeri in pat. Studiile arata ca isi fac chiar mai multe griji decat femeile cand vine vorba de sex.
Principalele temeri : lipsa de erectie, marimea penisului sau parul de pe piept.
Sa le luam pe rand si sa incepem cu lipsa de erectie. Medicii va linistesc. Toti barbatii au la un moment dat in viata lor probleme erectile,iar cei care sufera cel mai mult sunt barbatii de peste 40 de ani. Cauzele sunt multiple, spun medicii si merg de la probleme de circulatie, boli de inima sau depresii.

4 motive de cearta intr-un cuplu

Te certi putin, traiesti mai mult!
 

Stiti una dintre obsesiile barbatilor, nu ? Marimea penisului. Aflati ca mai lung nu inseamna automat mai performant. Si mai aflati si ca majoritatea femeilor nu considera importanta marimea penisului. 1 % dintre femei au declarat, in cadrul unui studiu olandez ca marimea penisului este „foarte importanta”, 55% sustin ca are si marimea importanta ei, insa nu este un criteriu decisiv in alegerea unui partener pentru o relatie de lunga durata.
A treia temere se refera la parul de pe piept. Un studiu publicat de Archives of Sexual Behavoir arata ca desi media promoveaza mai nou imaginea barbatului ideal ca fiind fara prea mult par pe corp, femeile inca mai gasesc atractiv un barbat cu pieptul acoperit.
Adauga un comentariu