Magazin

De ce sicriul lui Razvan Ciobanu a ramas inchis?

Publicat: 05 mai 2019

Creatorul de moda a murit intr-un accident auto, in Sacele. Acesta s-a izbit cu masina in niste copaci. Inmormantarea lui a avut loc joi, 2 mai. De ce sicriul lui Razvan Ciobanu a ramas inchis? Familia a refuzat sa il conduca pe ultimul drum cu capacul de la sicriu deschis. Singurii care l-au vazut si si-au luat adio de la el, in cosciug, au fost prietenii apropiati. Capacul sicriului a fost indepartat putin, in timpul slujbei oficializate cu usile inchise. Apropiatii si-au putut lua adio de la Razvan Ciobanu si l-au vazut imbracat, pe ultimul drum, cu hainele preferate.

De ce sicriul lui Razvan Ciobanu a ramas inchis?
Una din fostele vecine ale lui Razvan Ciobanu sustine ca familia nu a vrut sa il vada mort. Elena Ciobanu, mama regretatului designer, si-a iubit copilul la nebunie. Ii spunea mereu ca e frumos si asa il si alinta. Il striga mereu ‘Frumosul meu!’ Dupa spusele vecine, se intelege ca nici mama lui nu l-ar fi privit, in sicriu.

“Razvan a fost un copil extrem de iubit. Mama lui l-a alintat tot timpul, era tare mandra de el. Il iubea si il striga doar: «Frumosul meu, lumina mea». Parintii lui Razvan Ciobanu l-au vazut, totdeauna, cel mai frumos copil si, chiar si cand crescuse, doar asta ii spuneau, ca e frumos. Si chiar asa era, imi amintesc de el, din cartier, statea langa noi. De aceea, mama lui Razvan Ciobanu a decis sa tina sicriul inchis. Era copilul ei frumos, nu voia ca cineva sa isi aminteasca de el altfel. Si, nici ea sa nu il vada, sa il tina mine asa cum era el, frumos”, a marturisit una dintre fostele vecine ale lui Razvan Ciobanu, relateaza wowbiz.ro.

Ce haine a avut Razvan Ciobanu in sicriu
Toata lumea si-a pus aceasta intrebare deoarece familia a refuzat sa deschida sicriul. Pe toata perioada priveghiului, de 3 zile, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost inchis si la capela. Singurele persoane care l-au putut vedea in sicriu au fost prietenii apropiati. Printre ei s-a numarat si Catalin Botezatu, fostul coleg al designerului, de la Kanal D. Acesta a marturisit ce haine a avut Razvan Ciobanu pe el, in sicriu.

„Am fost si seara la capela si l-am vazut. Mama lui a deschis cosciugul si am putut sa imi iau ramas bun de la el. Era senin si nu se vedeau urme pe fata. Mai mult, Razvan Ciobanu a fost inmormantat in smoking, preferatul sau, unul de culoare neagra si cu revere mari. Pantalonii la fel, erau moderni, de altfel cum s-a prezentat el in public intreaga viata, si camasa si pantofi”, a dezvaluit designerul la emisiunea ”Stafeta mixta cu Alex si Cornelia”.

”Eu l-am vazut, am apucat sa il pup. Este frumos, l-am imbracat cu hainele lui preferate”, a declarat emotionata avocata Laura Vicol, prietena lui Razvan Ciobanu de cand aveau 16 ani, la Capela Cimitirului Progresul din Capitala.loading...

Adauga un comentariu