Magazin

De ce sunt mai speciali oamenii cu grupa de sange 0. Care sunt cele mai bune calitati ale acestora

Publicat: 19 ian. 2019
1

Oamenii cu aceasta grupa sanguina au jucat un rol important in toate culturile care au trait pe Pamant. Grupa 0 a reprezentat prima grupa de sange pe care au avut-o stramosii nostri. Ei erau vanatori vicleni si luptatori si urmasii lor mostenesc aceste trasaturi.

Ca vanatori, ei trebuiau sa fie extrem de tenace, sa observe si sa evalueze cu mare atentie tot ceea ce era in jurul lor, pentru a reusi sa supravietuiasca. Cei care au acesta grua sanguina reprezinta cel mai mare procent de popultie: Grupa 0 (40-45%), Grupa A (35-40%), in timp ce grupele B (4-11%) si AB (0-2%) sunt mult mai rare.

Persoanele cu acest tip de sange joaca roluri importante in orice societate, chiar si in prezent. Conducerea, proactivitatea si capacitatea de a ramane concentrati sunt printre cele mai bune calitati ale persoanelor cu tip de sange 0.

Acestia pot fi puternici si productivi, dar cu toate acestea cand sunt sub presiune si stres, pot deveni furiosi, hiperactivi si impulsivi. Dieta slaba, lipsa de exercitii fizice, obiceiurile nesanatoase sau nivelurile ridicate de stres ii fac mai sensibili la efectele metabolice adverse, incluzand rezistenta la insulina, activitatea scazuta a glandei tiroide si obezitatea.

Asadar, ce ii face unici pe cei care au grupa de sange 0 si care sunt punctele lor slabe?

Potrivit celor care s-au aplecat acestui subiect, oamenii cu aceasta grupa de sange poseda calitati deosebite cum ar fi abilitatea de a se focusa, puterea interioara si capacitatea de a fi productivi. Aceasta mostenire genetica ii ajuta sa infrunte viata cu multa tenacitate. In general, ei pot sa demonstreze abilitati deosebite de gandire logica si capacitatea de a gasi solutii rapid.

Considerand aceasta grupa de sange foarte importanta, japonezii au mers pana atat de departe incat au luat in considerare acest aspect chiar si la interviurile de angajare. Cei cu grupa 0 sunt considerati devotati, constiinciosi si foarte organizati.

Dr. James D'Adamo a fost cel care a studiat cel mai mult grupele de sange si diferentele de stil de viata care se potrivesc fiecareia.

Potrivit site-ului bodyecology.com, cei cu grupa 0 au tendinta de a fi cooperativi, isteti, pasionali si destepti. Se confrunta adesea cu o anxietate crescuta si in relatie cu ceilalti au tendinta de a-si retine emotiile, pana cand ajung sa explodeze. Sunt caracterizati si de nerabdare si o stare generala de agitatie. Sunt capabili de pozitii de leadership, dar in aceleasi timp, acestea se pot dovedi prea stresante pentru ei. Cei cu grupa 0 sunt perfectionisti in tot ceea ce fac.

Un alt aspect important legat de acesata grupa de sange, este faptul ca ei sunt donatori universali. Daca ai aceasta grupa de sange, aminteste-ti ca e foarte important sa donezi, fiindca in acest fel poti salva vieti!

Adauga un comentariu