Magazin

De ce trebuie sa tii cont cand alegi o aparatoare pentru pat? Detalii la care nu te-ai gandit

Publicat: 06 dec. 2021
aparatoare pat

Pare simplu, dar e vital sa fii atent la detalii, caci siguranta celui mic este influentata de acest aspect. In cazul in care nu montezi corect o aparatoare pentru pat, risti ca cel mic sa se accidenteze, desi ar trebui sa fie in siguranta maxima.

Aceste protectii pentru pat sunt extrem de importante pentru siguranta copilului tau. Protectiile pentru pat reprezinta un concept inovativ si au rolul de a impleti siguranta cu confortul si eleganta.

Buy4baby.ro are pentru tine o gama variata de produse specifice, printre care se numara si o aparatoare pat, astfel incat sa te asiguri ca cel mic este in siguranta atunci cand doarme, dar nu numai.

Cum functioneaza sistemele de protectie pentru pat?

Protectiile si aparatorile pentru pat impiedica micutul sa cada din pat, dar nu il blocheaza complet, precum o bariera. Acestea pot fi indoite sau coborate, dupa necesitate. Nu exista pericolul sa alunece din pat, deoarece sunt sprijinite pe cadre metalice si se fixeaza cu ajutorul chingilor de siguranta. Pentru o siguranta sporita, se pot combina mai multe aparatori, astfel incat sa fie securizata fiecare latura a patului.

aparatoare pat

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi o aparatoare pentru pat?

  1. Dimensiunea patului – atunci cand alegi acest sistem de protectie, trebuie sa fii atent la dimensiunea patului: daca aparatoarea urmeaza a fi instalata pe un pat de copii sau pe un pat matrimonial. In consecinta, atunci cand alegi produsul, trebuie sa tii cont atat de inaltimea, cat si de lungimea saltelei patului;
  2. Dimensiunea aparatorii pentru pat – aceasta trebuie sa fie adaptata la dimensiunea patului pe care va fi montata. Astfel, aparatorile pentru pat trebuie sa fie alese in functie de inaltimea saltelei patului, pentru a se asigura o fixare buna.
  3. Montaj – in general, montajul se realizeaza cu ajutorul cadrelor metalice in forma L. O parte din cadru intra sub saltea si poate fi prins in suruburi, pentru mai multa siguranta.
  4. Localizarea patului – influenteaza in mod decisiv numarul de aparatori de care ai nevoie pentru ca cel mic sa fie in siguranta.
  5. a) Daca patul este dispus pe mijlocul camerei, va trebui sa ai in vedere achizitionarea a 3 aparatori, astfel incat toate cele 3 laturi ale patului sa fie securizate. Tablia patului va juca rol de aparatoare pat pentru cea de-a patra latura a patului.
  6. b) Daca patul este asezat langa perete, vei avea nevoie numai de 2 astfel de dispozitive care sa blocheze laturile libere. Tablia patului si peretele vor asigura protectia pentru celelalte 2 laturi.

Toate aceste aspecte influenteaza in mod decisiv nivelul de protectie asigurat. Astfel, daca alegerea si montarea se fac conform instructiunilor produsului, aparatoarea va oferi o protectie sporita copilului. Nu vor exista spatii goale intre respectiva aparatoare si pat, iar micutul va fi in deplina siguranta, atat pe perioada somnului, cat si atunci cand se va juca in pat.

Intra pe site-ul Buy4baby.ro si alege o aparatoare pat sigura si eficienta. Modelele disponibile pe site cuprind variante de dimensiuni mari, care acopera in intregime lateralele patului, dar nu numai. Toate produsele sunt realizate din spuma de memorie si se instaleaza extrem de simplu si rapid pe orice tip de pat. In plus, produsele disponibile in magazinul online Buy4baby.ro sunt multifunctionale si pot fi adaptate in functie de necesitati, putand fi transformate chiar si in tarc de joaca pentru cel mic.

Adauga un comentariu