Eveniment-Social

De ce trebuie suprimata Mona Pivniceru?

Publicat: 17 aug. 2012
1

Mai era nevoie de inca o dovada a modului in care institutii ale statului se lasa manipulate, pe bani publici, de Traian Basescu? Mai este nevoie de inca o dovada ca in Romania „reformata” de suspendat se practica, pe scara larga si in mod agresiv, politia politica? Daca raspunsul este afirmativ, tocmai ni s-a oferit inca o proba. Urmarirea, supravegherea si terfelirea Monei Pivniceru. Un magistrat de exceptie. Un om a carui moralitate nu a fost niciodata pusa la indoiala.

Mona Pivniceru este supravegheata de politia politica a presedintelui Traian Basescu. Indiferent cum se cheama mijloacele concrete. Un filaj SRI ori un filaj DNA ori un filaj SPP. E putin important. Esentialul este ca Mona Pivniceru, inca membru al Consiliului Superior al Magistraturii, deci inca reprezentant al puterii judecatoresti pe care Basescu pretinde ca o apara cu dintii de orice atac din afara, si inca magistrat, a fost, iata, pusa sub urmarire. Fara ca impotriva ei sa fi existat vreodata indicii ca ar fi incalcat, sub orice forma, vreo lege. Ea a fost pusa sub urmarire pur si simplu fiindca Victor Ponta a decis sa o coopteze in Guvern pentru portofoliul Justitiei. Si atunci ea trebuia urmarita, haituita si, daca se poate cumva, pusa la stalpul infamiei. Pentru a fi decredibilizata.

Chiar in momentul in care Traian Basescu, atacandu-i pe toti ceilalti ministri numiti recent prin remanierea larga a Guvernului Ponta, o lauda in acelasi timp pe Mona Pivniceru, aceasta era deja pusa sub supraveghere din dispozitia lui. Cuvintele elogioase ale suspendatului aveau doar rolul de a pacali opinia publica. Si, iata, dupa zile in care a fost urmarita si interceptata, ce au descoperit copoii politici ai lui Basescu. Ca Mona Pivniceru a indraznit sa se urce si sa calatoreasca mai multe minute in ce credeti? Fix in autoturismul proprietate a familiei Nastase. Extraordinar! Va dati seama? Deci Mona Pivniceru este plasata, vezi Doamne, de USL in postura de ministru al Justitiei pentru a-l pune in libertate pe inamicul politic al lui Traian Basescu, care oricum in cateva luni va fi liber. Mona Pivniceru este, asadar, in scenariul fabricat, un complice al celui mai corupt demnitar din Romania, care de corupt ce era a primit un an de inchisoare pe 10.000 de pagini de rechizitoriu si prin interogarea a aproape 1.000 de martori. O poveste numai buna de adormit copiii.

Si, mai mult decat atat, Mona Pivniceru urma sa treaca la sugrumarea Justitiei. A libertatii judecatorilor si procurorilor.

Tocmai ea. Tocmai Mona Pivniceru, care s-a luat de piept cu regimul Traian Basescu si cu Traian Basescu insusi, de cate ori acesta i-a atacat in mod agresiv pe magistrati si pe procurori. Tocmai Mona Pivniceru, cea care, pentru integritatea ei si pentru curajul dovedit in lupta impotriva celor care atentau la Justitie, a fost aleasa sa-i reprezinte pe magistrati. Tocmai Mona Pivniceru, care este dispusa sa renunte la un loc extrem de confortabil in CSM si chiar si la pozitia sa de magistrat pentru a contribui cu tot ceea ce poate si cu tot ceea ce stie la recuperarea ramanerilor in urma in ceea ce priveste modernizarea Justitiei. Capitol al integrarii in UE la care regimul Basescu ne-a lasat corigenti.

Sursa: CorectNewshttp://www.corectnews.com/politics/de-ce-trebuie-suprimata-mona-pivniceru

Comentarii
 • Pacat de tine, a reusit sa te abureasca si pe tine securistul de Voiculescu cu antenele lui. Chiar daca esti antiBasescu, realitatea din Romania este alta decat o tot propagi de o bucata de vreme.

  • da. adevar graiesti…..Oamenii au impresia ca daca au invatat sa se minta pe ei insasi, viata a devenit altfel, si-a schimbat legile si sensurile in conformitate cu minciuna umana.
   Dintr-o conversatie: De cand am invatat se ne mintim unul pe celalalt, viata a devenit perfecta.

 • Trebuie sa nu fie numita, nu suprimata! Este o inflacarata USL ,ascunsa sub roba ! Ti se pare normal sa-l apere pe Nastase si acum se face ca uita sau nu stie a cui este masina?Apoi ,ce o mai face pe mironosita? E unsa cu toate alifiile USListe si nu este deloc iubita nici de unde a plecat nici unde lucreaza acum!

 • Stanescule, pe cine crezi ca mai pacalesti? Chiar nu-ti dai seama cat de penibil esti incercant da acoperi sub vorbe bine ticluite (ca ceva talent ai) niste minciuni bine ticluite? Na, daca ti-e mai comod din punct de vedere financiar compromitet-te pentru o cauza pierduta, da-te la fund ceva vreme pentru ca memoria colectiva e relativ scurta. Dar nu te inflacara prea tare pentru ca o dai in penibil

 • Adica dl Basescu n-a spus domle nimic rau despre madam Pivniceru;
  TV * sau care au fost cei care au fotogtafiat-o pe doamna, taman in masina fiului puscariasului;
  mai sa fie dle fost informator Roosca,
  asa prosti om fi noi toti:
  cum mai frate taman in masina aceea…
  dar Balan care ii cerea postul lui Morar si celalalt, ca nu le mai retin numele ,la toti mafiotii astia.
  Dar faptul ca e cu PNL , ca sta in casa sau cu el in casa, cu un PNL ist;
  ca e de partea lui Felix Motanul, ca nu i place Morar..
  vai de noi daca acesta doamna cu vocea aceea spartavde om care bea va veni in functie,
  Adica DEGEABA da ea pasarea din mina..cum sa renunti la asa un post pt o mini vacanta ca ministru al justitie..
  Aici e vorba de bani grei, ca are, are Voiculescu cinstitul.
  Numai contra unei sume fabuloase renunti la cinstea unui post ca cel din CSAT, si la aceasta siguranta.
  S-a intilnit cu prietena draga ca sa faca ceva pt Nastase, acruia i s-a promis totul;
  de aceea sta linistit;
  exact ca primarul nostru PnL ist cu 9 procese penale pe rol;
  care in campanie a promis ca in doua luni ne scapa el de Basescu, stiind ca daca nu pleaca el va fi ca si mort:
  si e prieten cu Crin Antonescu.

 • Draga SRS patrerea mea e ca ti-ai pierdut de mult credibilitatea in presa. Am vazut cu totii din stenograme cam de ce teapa esti. Acum iata te pregatesti alaturi de prietenul Patriciu a infunzi puscaria. Mi se pare putin daca nu ti se confisca si averea uriasa pe care o detii in mare parte prin incalcarea legilor statului. Ce vei tu sa explici acuma? Si cui? Noua, fraierilor de platitori de „taxe si accize”? Locul tau nu mai e de mult in presa!

 • SRS, mai ai un pic si vei primi ceea ce meriti in dosarul ROMPETROL. Prcurorii au cerut *0ani judecatorii vor da 6ani. DOAMNE AJUTA!

 • Dupa ce politrucul procuror macovei i-a cladit suspendatului o justitie obedienta si personala , iata ca vine judecatorul profesionist si scolit Pivniceru care va recladi aceasta caricatura . basescu tremura de spaima , dna Pivniceru este singurul magistrat care l-a tavalit pe incultul presedinte .

Adauga un comentariu