Magazin

De ce zodia Capricorn e cea mai inteligenta dintre toate

Publicat: 17 ian. 2019
1

Cea mai inteligenta zodie dintre toate! Judecata ei e perfecta! Fiecare zodie s-a nascut cu o calitate de necombatut. Dintre toate insa, o zodie are o calitate este cu adevarat impresionanta: inteligenta sclipitoare. Fara falsa modestie, cea mai inteligenta zodie din horoscop, cu o judecata de necombatut, este zodia Capricorn. Capricornii au o gandire extrem de precisa si calculata, sunt foarte isteti iar ceea ce vor sa faca trebuie mereu sa aiba finalitatea dorita. La capitolul imaginatie, acestia nu exceleaza, pentru ca vad mereu viata in alb sau negru. Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine si autodisciplina, prin eficienta si seriozitate, uneori, exagerata. Relatiile, viata profesionala, dragostea si casnicia sunt influentate de trasaturile lor dominante. Personalitate Capricornului: Capricornul este foarte calculat si exigent cu sine si cu cei din jur. Daca ii meriti increderea, vei vedea partea sa emotionala, compasiunea si capacitatea de sacrificiu. Tipic pentru Capricorn:

Calitatile Capricornului: exigenta fata de sine si fata de ceilalti; disciplina de viata stricta; onestitate, corectitudine; simt al umorului limitat; realism, gandire logica; pragmatism; autoritate. Femeia Capricorn se impune prin: subtilitate si rafinament; senzualitate bine controlata; respingerea hotata a compromisului; abordarea cu seriozitate a carierei. Profilul profesional: disciplina in munca; responsabilitate; exigenta fata de coechipieri si subalterni; capacitate de munca constanta; claritate in gandire; abilitatea de a se adapta la orice mediu; puterea de a indeplini la un nivel excelent activitati diverse; implicare emotionala moderata, spre deloc. Iubesti un Capricorn? Afla cum sa-l cuceresti si la ce ai putea sa te astepti Afla cum este croit din punct de vedere sentimental ca sa stii la ce sa te astepti (sau sa NU te astepti) in idila voastra! Daca doresti o relatie aventuroasa si jucausa, nu te apropia de Capricorn. In schimb, daca doresti o viata sentimentala serioasa si matura, Capricornul este omul potrivit.

Iata de ce iubim balantele! Top cele mai mari calitati ale acestei zodii

CAPRICORNUL are tendinta de a se proteja in fata suferintelor sentimentale, pastrand o oarecare distanta. De-abia dupa ce este sigur de sentimentele si intentiile unei persoane are curaj sa lase garda jos. Are nevoie de un partener cu picioarele pe pamant, un om de incredere, intelegator, cu un statut social ridicat, loial, rabdator, care sa ii impartaseasca asteptarile pe plan profesional, material etc. Este melancolic si visator, inclinat spre singuratate, potrivit acvaria.com In dragoste se manifesta introvertit si chiar daca iubeste cu pasiune, nu face vizibila trairea sa interioara datorita autocenzurii pe care si-o impune. Casatoria sa este dictata mai mult de ratiune decat de sentiment sau atractie fizica. Este capabil sa faca multe concesii pentru a mentine o relatie, stiind sa se sacrifice pentru persoana iubita. Poate avea parte de iubiri instabile, mai mult la nivel imaginar, fiind atras de parteneri mai in varsta, casatorindu-se mai tarziu. Este o fire singuratica, serioasa, controlandu-si permanent emotiile. Nu stie sa fie tandru, fiind usor distant si rigid. Este timid si idealist in dragoste.

Poate avea parte de a senzualitate manifestata tarziu, poate chiar reprimata. Educatia din familie e posibil sa-i fi impus autocenzura instinctelor si emotiilor. Poate trai din cand in cand un blocaj sentimental, provocat de teama de a-si recunoaste/exprima dorintele fizice. Are tendinta de a-si suspecta partenerul, manifestandu-se cu prudenta. Are mare rabdare si perseverenta pana isi atinge scopurile pe plan sentimental. Priveste sentimentele cu multa detasare si intelepciune, fiind prudent in implicarea intr-o relatie sentimentala. Priveste relatia ca pe o responsabilitate ce trebuie indeplinita cu seriozitate. In momentele dificile pe plan sentimental da dovada da multa detasare si sange rece, desi este vulnerabil la suferinte sentimentale, deceptiile facandu-l sa se retraga in singuratate, interiorizandu-se si mai mult si alunecand in pesimism. Totusi poate trece peste crize, revenindu-si incet dar sigur. Este foarte punctual la intalniri, ceea ce pretinde si de la partener. Cauta un partener serios, cu simtul datoriei si al responsabilitatii, isi doreste o uniune durabila, chiar cu un partener mai in varsta sau care cel putin sa manifeste foarte multa maturitate. Ii place discretia in relatii sentimentale, fara a face prea multa parada de sentimentele sale sau ale partenerului. Un Capricorn este greu de cucerit, datorita aparentei sale usor distante care da impresia ca nu ar fi interesat intr-o relatie sentimentala. Poate fi cucerit prin discutii despre timp, munte, agricultura, munca, datorie, responsabilitate, functii inalte, economie.

Adauga un comentariu