Eveniment-Social

De la mosu’ daruri multe, de la Politia Iasi sfaturi marunte

Publicat: 09 dec. 2014
1
Reamintim ca in luna decembrie  Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, prin Biroul de Analiza si Prevenire a Criminalitasii, deruleaza campania Craciun in Siguranta
Scopul campaniei este prevenirea infractiunilor si a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sarbatorilor de Iarna. Prin acest demers, politistii ieseni doresc sa reaminteasca cetatenilor masurile pe care trebuie sa le cunoasca si adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Citeste si: 

IPJ Iasi a lansat campania „Craciun in siguranta”
Te pregatesti de Sarbatori si ai intrat deja in atmosfera. Ai stabilit ce vei face si unde vei fi de Craciun si de Anul Noul. Te gandesti la clipele placute pe care le vei petrece alaturi de cei dragi, acasa sau “in deplasare”.
Nu neglija insa siguranta ta, a rudelor si a bunurilor tale. Hotii au si ei Sarbatori de Iarna si vor incerca sa profite de neatentia ta pentru a face rost de bani. Unii dintre ei “muncesc” si pe timpul Craciunului si de Anul Nou, atunci cand tu petreci si nu te gandesti ca ai putea deveni victima unui infractor. 

Citeste si: 

Femeile angajate la punctele de frontiera din Europa fac cursuri la Iasi
Un alt dusman poti fi chiar tu! Nu uita ca propriul comportament te poate tine departe de necazuri. Sau invers. Indiferent unde te afli, iata cateva reguli pentru a te pastra sanatos si in siguranta:

  • Pastreaza bunurile in siguranta, nu le lasa nesupravegheate!
  • Nu te afisa sau lauda cu lucruri de valoare!
  • Stai in compania persoanelor cunoscute!
  • Stabileste din timp cum te vei distra si cum vei ajunge acasa!
  • Ai grija ce si cat bei!
  • Gandeste-te la cat ai baut noaptea: este bine sa nu conduci masina dimineata!
Comentarii
  • Incercati mai bine sa-i bagati dupa gratii pe infractori!!! In felul acesta noi putem lasa bunurile de valoare la vedere si nimeni nu le va fura. De ce? pentru ca hotii ar fi DUPA GRATII acolo unde le este locul! POLITIA ROMANA nu isi face treaba, ba mai mult, isi bate joc de noi! Cu dovezi clare de furt, intregistrari video, prins in fapt, etc… hotul a scapat nepedepsit (o amenda de cateva sute de lei pe care oricum n-o plateste) in loc sa faca inchisoare cum spune legea in Romania!!!

Adauga un comentariu