Eveniment-Social

De la o simpla cearta au ajuns la o bataie in toata regula. Un tanar a fost bagat in spital

Publicat: 15 mai 2019
1

Un tanar din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent, impreuna cu mai multe persoane. Se pare ca bataia a izbucnit pe fondul consumului de alcool, iar totul a degenerat de la o discutie contradictorie. Tanarul s-a ales cu mai multe traumatisme si contuzii si a avut nevoie de ingrijiri de specialitate.

Vezi si: Medicii sunt ingroziti! Tot mai multe femei au nevoie de doctor dupa ce folosesc acest aparat. Unele devin dependente si nu se mai pot opri – FOTO

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar din judetul Iasi, care a fost policontuzionat prin agresiune fizica. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a fost implicat intr-un conflict violent. Pacientul a primit ingrijiri medicale, fiind transportat la spital. La Unitatea medicala a fost diagnosticat cu mai multe contuzii, traumatism cranio-cerebral si contuzie toraco-abdominala. Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost dirijat la Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu