International

De meserie mireasa: O femeie s-a maritat de 15 ori si a fugit cu banii sotilor

Publicat: 27 aug. 2012
O tanara sotie din Kerala, India, este urmarita de politie, dupa ce s-a maritat cu nenumarati barbati si i-a parasit lasandu-i cu inimile frante si cu buzunarele goale. Femeia in varsta de 33 de ani s-a casatorit pentru prima data acum 11 ani, insa intre timp postura de mireasa a devenit pentru ea o adevarata meserie.
Prima casatorie s-a petrecut acum mai bine de un deceniu, iar in urma acesteia a aparut si singurul sau copil, relateaza ziare.com.
Femeia, pe nume Shahanaza, se presupune ca s-a casatorit de peste 50 de ori, insa oficialitatile indiene sustin ca doar de 15 ori. Ea s-a maritat pentru prima data cu Siddique si a avut un copil.
Seria de casatorii a iesit la lumina dupa ce doi dintre apropiatii primului sot au facut plangeri la politia din Chennai pentru ca au fost victimele femeii. Pana in prezent, s-au inregistrat un numar de sapte plangeri. 
Una dintre victime a fost un barbat pe nume Manikandan, in varsta de 24 de ani, care lucra la un service auto. O alta persoana inselata a fost un jucator de fotbal.
Politia a descoperit pana acum ca Shahanaz s-a casatorit cu mai multe persoane, precum Rajesh, Chandrababu si Saravanan, dosarul fiind insa deschis. 


loading...

Adauga un comentariu