Eveniment-Social

De Mos Craciun trebuie sa inceapa chimioterapia. Parintii asteapta un e-mail pentru a incepe lupta

Publicat: 21 dec. 2014
1

@ Copiii de varsta ei asteapta cu sufletul la gura cadourile din noaptea de Ajun @ Parintii unei copile de 8 ani asteapta un e-mail care sa le confirme ca fiica lor poate incepe sedintele de chimioterapie @ Au fost recomandate doua clinici private, unde costurile sunt incredibil de mari pentru mama care lucreaza ca vanzatoare intr-un second-hand

Rezultatele biopsiei arata negru pe alb ca este vorba de o tumora maligna. Un diagnostic mult prea crunt pentru o fetita de numai 8 ani. Din acest motiv parintii nu au avut puterea de a-i spune copilei adevarul, chiar acum in prag de sarbatori. Au trimis toate actele catre o clinica privata din Bucuresti si o alta unitate privata din Germania. Din  clipa in clipa trebuie sa primeasca un e-mail prin care sa le confirme disponibilitatea medicilor de a incepe sedintele de chimioterapie pentru Maria. Diagnosticul specialistilor a fost rabdomiosarcom intraorbital drept, mai exact o tumora maligna la nivelul ochiului. Interventia chirurgicala s-a realizat de urgenta, chiar saptamana trecuta deoarece examentul computer tomograf (CT) a evidentiat un proces expansiv intraorbital drept. S-a incercat indepartarea formatiunii tumorale transnazal, insa a fost necesara o noua biopsie. Fetita inca nu stie adevarul, parintii preferand sa o fereasca de aceasta veste dureroasa. Familia Grasu trece prin momente groaznice chiar in prag de sarbatori, cand in casa oricarei persoane se resimte magia Craciunului.

Citeste si: Vestea a cazut ca un blestem inaintea sarbatorilor. Parintii acestui ingeras sunt la capatul puterilor

„Am trimis deja documentele medicale catre doua clinici private din Bucuresti si Italia. Sper sa primesc cat mai repede un raspuns pentru a incepe chimioterapia fetita. Urmeaza cateva zile groaznice si deja ne gandim de unde putem face rost de bani. Sunt singura care am un loc de munca si un salariu din care abia reusim sa ne intretinem”, a spus Alina Grasu, mama Mariei. Femeia este singura care lucreaza si incearca sa-i asigure regimul alimentar fetitei doar din salariul pe care il castiga ca vanzatoare intr-un magazin second-hand. De pe o zi pe alta trebuie sa primeasca raspunsul medicilor din clinicile private. Mariuta sta deocamdata acasa si se pregateste sa-l astepte pe Mos Craciun, fara sa aiba habar in ce cursa contra cronometru poate ajunge. Este prea fragila pentru a afla despre tumora maligna si despre consecintele unui astfel de diagnostic. Familia Grasu a deschis si un cont in care fiecare leu conteaza pentru sedintele de chimioterapie, recomandate in clinicile private.

Banii pot fi donati in contul RO64RNCB01751162717 pe numele Grasu Alina Elena.

Comentarii
  • acest copil nevinovat plateste pt tepele pe care tatal ei SERBAN DANIEL-IONEL le-a dat foarte multor oameni printre care si mie eu dandui un autoturism fara sa-mi plateasca nici macar un leu apoi a trebuit sa fac imprumut la banca pt a plati si impozitul de 6500 lei,asa ca taticu si bunicul ei,un alt excroc sa ajute acest copil dar la cat de periculos il stiu pe taicasu tin sa cred ca si acest caz e de fapt o excrocherie de-a lui !multa lume plange dupa banii pe care i-au dat,inclusiv batranii din com Probota care au ramas fara case,cripte si monumentele de la cimitir SERBAN DANIEL-IONEL luandule banii si nemaiexecutand lucrarile.dumnezeu sa ajute copii nevinovati,deoarece ei nu poarta nici o vina !

Adauga un comentariu