Actualitate

DE NECREZUT! Criminalul de la Buzau a FUGIT pe geam

Publicat: 18 aug. 2019

Noi detalii din timpul atacului din noaptea de sambata spre duminica de la Spitalul de Psihiatrie din Buzau, in urma caruia patru persoane au murit si noua au fost ranite, sunt dezvaluite de directorul unitatii medicale. Potrivit acestuia, agresorul ar fi fugit pe geam. Directorul Spitalului de Psihiatrie Sapoca din Buzau, Viorica Mihalascu, a declarat ca dupa atacul comis in noaptea de sambata spre duminica agresorul ar fi iesit pe geam in curtea spitalului.

Cum a fost prins CRIMINALUL de la Spitalul Sapoca, care a omorat mai multi pacienti

Ea sustine ca atacul a fost atat de rapid, incat pacientii din primul salon nici nu au reactionat. „La primul salon, lucrurile s-au derulat extrem de rapid, de fapt amandoua atacurile au fost foarte rapide, in primul salon pacientii nici macar nu au reactionat. In cel de-al doilea salon, cand a mers si s-au auzit tipete, personalul a incercat sa intervina, dar in momentul acela, el a iesit pe geam”, a spus Viorica Mihalascu.

Potrivit acesteia, barbatul de 38 de ani a fost imobilizat in curtea spitalului de un echipaj de politie care se afla intamplator in zona. „A fost imobilizat de un echipaj de poltie care intamplator a adus un alt pacient pentru internare”, a mai spus directorul spitalului. Patru persoane au murit dupa ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacientii internati la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din judetul Buzau. Barbatul de 38 de ani, care a atacat pacientii, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Politiei. Acestea au confirmat ca atacatorul s-a luptat cu politistii pana a fost imobilizat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit