Cancan

De necrezut! Cu câți lei e plătit un „aplaudac” la iUmor de la Antena 1

Publicat: 21 sept. 2022
De necrezut Cu câți lei e plătit un aplaudac la iUmor de la Antena 1
O tanara care a facut parte din aplaudacii de la iUmor a avut un numar extrem de transant la adresa emisiunii

În ediția de vineri, a treia a sezonului cu numărul 13 de la „iUmor”, a participat o concurentă care (surpriză!), este de meserie „aplaudacă”.

Raluca Strugaru are 21 de ani și este studentă la Politehnică. Concurenta a dezvăluit că, în timpul liber, este model și hostess la evenimente.

Cu câți lei e plătit un „aplaudac” la iUmor

Tânăra a lucrat, preț de câteva ediții, „aplaudacă” tocmai la iUmor, pentru a-și rotunji veniturile. Vorba vine, pentru că suma oferită per ediție nu este una tocmai „de rotunjit”.

„Eu am venit să vă povestesc experiența mea de a fi public ca și voi, cei din spate. N-am cum să uit acea zi. Totul începuse de când primisem suma aceea de …wow…sincer îmi este cam greu să zic suma asta așa în public…

Oare am voie? De când primisem suma de 40 de lei, îi număram leu cu leu, doar ca să mă asigur că banii pe care îi primisem erau corecți, însă da, doamna îmi dăduse corect banii, că eram cu fratele meu, e acolo.

Cât timp eram cu fratele meu și am primit acea frumoasă sumă făcută din cât ai bate din palme, i-am spus „ai grijă, că ne așteaptă zile de ospăț”, însă ce nu voi uita eu niciodată este momentul în care unul dintre oamenii din producție a venit la noi doi și ne-a zis: „tu și tu, veniți să vă luați sandvișul”.

Eram în culmea extazului când am văzut sandvișul acela burdușit cu tot felul de bunătăți, mă uitam la fratele meu să văd cu câtă bucurie mânca acel sandviș copios.

După ce am terminat amândoi de mâncat, am avut îndrăzneala noastră de a întreba dacă ni se mai poate oferi un sandviș în plus. Însă doamna de acolo a făcut și gestul ăsta de…Ce? Ce? Măi, copii, sunteți studenți? Vă chiorăie prea rău mațele, nu vă aud.

Da ne chiorăiau, pentru că ne era foame, însă dânsa nu știa că în stomacul nostru se alergau doi șobolani sălbatici”, a povestit Raluca.

Reamintim faptul că Mihai Bendeac se află pe punctul de plecare de la celebra emisiune.

Cheloo: „Cel mai ironic număr!”

După ce a auzit că un „aplaudac” primește doar 40 de lei pentru o ediție ale cărei filmări durează, în medie, undeva în jur de 12 ore, rapper-ul Cheloo a replicat:

„Este cel mai ironic număr la adresa iUmor, apreciez gestul tău de a-ți face nevoile pe tot ce se întâmplă în spate și nu apare la televizor. Cineva trebuia să o facă!”.
Adauga un comentariu