Stiri si curiozitati

De Rusalii 2018, urmeaza cea mai mare vacanta, pregatita de Guvern pentru angajati

Publicat: 02 mai 2018
3

Rusalii 2018. Anul acesta Rusaliile se sarbatoresc duminica pe 27 mai, iar pe 28 este tot zi libera. Astfel, Guvernul va oferi angajatilor 9 zile!

Rusalii 2018. Viorica Dancila va oferi bugetarilor cea mai mare mini-vacanta pe care un guvern a daruit-o vreodata. Este vorba de zilele de 29, 30 si 31 mai care vor face punte intre sarbatoarea de Rusalii, 27 si 28 mai, zile libere prin lege si 1 iunie tot libera prin lege. Astfel, elevii si bugetarii vor beneficia de o vacanta de 9 zile, de sambata, 26 mai, pana duminica, 3 iunie, inclusiv, urmand ca zilele pierdute sa fie recuperate sambata, 9 iunie si pe parcursul programului zilnic, prin prelungirea orelor de program, pana la data de 15 iunie.

Astfel acest guvern al bugetarilor spera sa ii fidelizeze definitiv pe angajatii platiti din fonduri publice, carora le-au fost marite salariile substantial, spre deosebire de angajatii din mediul privat care au pierdut la salarii in urma „revolutiei fiscale”.

Vezi si Ce se intampla in aceste momente cu tatal lui Madalin Ionescu? Batranul a trecut milimetric pe langa moarte

Madalin Ionescu a luat decizia sa-si mute parintii in Bucuresti, dupa ce tatal sau, in varsta de 80 de ani, a trecut milimetric pe langa moarte. Mama sa va locui cu el, iar tatal a fost internat la un centru pentru seniori, unde primeste ingrijire permanenta.

Tatal lui Madalin Ionescu si-a revenit nesperat de repede in urma edemului si accidentului cerebral pe care l-a suferit in Saptamana Mare a Pastelui.

Pericolul insa nu a trecut, motiv pentru care octogenarul a fost internat intr-un centru de lux pentru seniori, unde este vizitat zilnic de copiii, nurorile si nepotii sai.

Decizia mutarii parintilor, din Ramnicul Valcea in Bucuresti, a fost luata intr-un consiliu de familie.

“E poveste mai veche care a explodat in preajma Pastelui. Asa cum se intampla si in cazul altor batrani, tata a inceput sa aiba o serie de dificultati, insa nu ne asteptam sa treaca sau sa trecem printr-un astfel de episod. A facut un accident cerebral.

A inceput cu o pneumonie care a dat in edem cerebral combinat cu un accident vascular. A fost o perioada foarte trista, cernita, cenusie pentru noi toti pentru ca am crezut ca o sa-l pierdem. Timp de 4-5 zile tata a fost intr-o stare de semi-coma. Nu deschidea ochii, nu mai manca, nu avea reactii si atunci a trebuit sa-l aducem de la Ramnicu Valcea la Bucuresti”, a povestit Madalin Ionescu pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu