Economic Local

DE SENZATIE! Zeci de liceeni ieseni ai colegiului I.C. Stefanescu, implicati intr-un proiect tip Masterchef

Publicat: 20 mart. 2017
1
Colegiul Tehnic Ioan C. Stefanescu, in parteneriat cu o firma privata reprezentata de Bogdan Puiu, vor demara vineri, 24 martie 2017, de la ora 11:00 proiectul intitulat „Invata sa gatesti sanatos”. Obiectivele actiunii sunt: sa implementeze alimentatia sanatoasa conform regulilor de alimentatie promovate de James Oliver – reprezentat prin ambasadorul acestuia în România, chef Bogdan Puiu, sa prezinte resursele necesare pentru realizarea de meniuri, conform retetelor nutritioniste aprobate la nivelul Uniunii Europene (UE), in beneficiul elevilor unitatii noastre scolare.

„In cadrul proiectului, elevii sub supravegherea chef-ului Puiu vor prepara «salata guacamole cu quinoa». La activitate va participa si un medic nutritionist. Imbinand doua dintre specialitatile colegiului – Alimentatie si Designer vestimentar, la sfarsitul actiunii se va desfasura o parada –concurs de accesorii vestimentare cu tema «Legume si frute de sezon»”, a transmis prof. Liana Dolores Voinea, director al institutiei.

Citeste si : Colegiul Ioan C. Stefanescu pregateste elevii pentru piata muncii

De reamintit ca, anul trecut, in luna noiembrie, tot colegiul Stefanescu si in parteneriat cu Z. Atiya Group Chef Association din Haifa, Israel a derulat un alt moment educational valoros in zona artei culinare. Este vorba despre unul dintre cele mai reusite si originale proiecte care au avut loc in aceasta perioada in invatamantul preuniversitar iesean. 

Citeste si : Masterchef de Iasi! Iata ce au putut sa faca niste bucatari celebri straini la un mare colegiu iesean – GALERIE FOTO 

Adauga un comentariu