Magazin

De sezon: bluze, cardigane și cămăși la modă sau cum să investim avantajos în ținute practice

Publicat: 26 mai 2020

În perioada pandemiei de coronavirus, când magazinele fizice au fost închise, cumpărătorii s-au orientat spre online. Așadar nu se poate spune că a fost o lipsă de activitate. Însă trecerea la un alt sezon, contextul economic actual sunt motive pentru care shopping-ul la ora actuală cunoaște alte tendințe. Publicul este mai mult ca oricând interesat de articole vestimentare ce țin cont de moda curentă, însă au și un preț accesibil.

Magazinele online s-au pregătit pentru un val de cumpărători. Acum mai mult ca oricând a fost dovada clară că online-ul funcționează fără probleme indiferent de context. Chiar dacă activitatea  în mai toate domeniile revine la normal, în ceea ce privește shopping-ul, online-ul rămâne de bază. Asta pentru că profilul cumpărătorului este cel al omului activ care nu alocă prea mult timp plimbatului prin magazine.

Ținute de sezon la prețuri accesibile regăsim la Bobomoda

Magazinul online Bobomoda vine cu variante de ținute de sezon. Inspiră pe doamne și domnișoare și oferă soluții vestimentare, indiferent care este stilul preferat de acestea. Vorbim de articole diverse, de la cămăși la bluze, pantaloni, jeans și multe altele.

La capitolul bluze dama în trend sunt cele vaporoase, cu un croi lejer și totuși feminin. Sunt avantajate femeile cu siluete de orice fel. Cu mâneci clopot, inserții de dantelă sau cele asimetrice, bluze scurte, de preferat a fi purtate la pantaloni cu talie înaltă, astfel de opțiuni sunt câteva ce merită amintite. Au prețuri accesibile și vin într-o paletă de culori la fel de vastă ca și opțiunile la capitolul croiuri.

O altă tendință remarcată aici se referă la compleuri. Fie că vorbim despre cele sport casual sau cele casual, cu fustă sau pantaloni, din tricot de ce nu, compleurile sunt printre favorite în continuare. Sunt moda nedetronată vreodată. Acest matching look la piese va fi mereu apreciat și, în plus, echivalează cu un efort mai mic de a găsi piese ce se completează perfect, dar rezultatul este unul garantat plăcut. Pentru această gamă de produs,e la Bobomoda sunt pregătite pentru doritoare și seturi cu fustă midi și bluză, din tricot subțire.

Pentru acest sezon piesele vedetă sunt și cămășile. Au devenit ceva mai versatile și ușor de asortat la ținute smart casual sau elegante, nu doar office look. Așadar, la Bobomoda regăsim și astfel de piese vestimentare. De dragul diversității pe care orice femeie și-o dorește în garderobă.

Cine este Bobomoda

În rândul magazinelor online cu articole vestimentare Bobomoda se remarcă numaidecât. Vorbim despre un eshop ce aplică regula calității la prețuri accesibile. Nu lipseşte varietatea de tipuri de produse, pentru orice sezon și stil vestimentar preferat. În completare, regăsim aici și articole pentru ținutele lejere de casă, încălțăminte sau chiar lenjerie intimă.

Pentru comenzi ce depășesc un prag minim de 100 de lei transportul este gratuit. Există mai multe variante privind metodele de plată și în plus poate fi solicitat returul sau schimbul produselor în termen de 14 zile.

Adauga un comentariu