Magazin

De unde îţi poţi achiziţiona maşini din stoc sau la comandă cu garanţie?

Publicat: 30 mart. 2020

Una din cele mai mari preocupari ale conducatorilor auto care doresc sa achizitioneze pentru prima data un autoturism sau sa il schimbe pe cel care il au deja, consta in gasirea unui model ieftin, bun si eficient, cu care sa se poata deplasa la serviciu sau oriunde au nevoie sa ajunga. 

Solutia cea mai buna pentru astfel de necesitati consta in identificarea unui importator autoturisme second hand, cu servicii premium pe piata din Romania si oferte atractive pentru cei care doresc sa investeasca in mod inteligent, nu neaparat in masina visurilor, ci in masina care se va plia pe necesitatile lor – precum este www.sanauto.ro.

Avantajele oferite de un importator autoturisme second hand serios

Gratie sistemului care permite achizitionarea de masini in rate fara avans, clientii pot sa ia in calcul posibilitatea de a cumpara un autoturism foarte bun, care se pliaza pe necesitatile si, de ce nu, pe dorintele lor. Practic, clientii pot renunta la ideea de a face leasing auto si de a plati rate din ce in ce mai mari sau chiar la ideea de a comanda o masina complet noua, intr-o societate atat de afectata de criza economica care pare sa se instaleze la nivel mondial. 

O masina pe comanda poate fi achizitionata in rate, cu ajutorul unor finantatori renumiti, precum TBI Pay, BT Direct, Mogo, Claret, Business Microcredit. Oferta se adreseaza in conditii avantajoase oricarei persoane care isi doreste sa faca o astfel de achizitie – fara a conta  vechimea automobilului, fara a fi nevoie de incheierea unei polite CASCO, ci numai de incheierea unei asigurari RCA. 

Clientii trebuie sa isi aleaga marca sau modelul masinii, motorizarea, tipul de combustibil, sa specifice anul de fabricatie dorit, caroseria si tipul de cutie de viteze de care sa dispuna (manuala sau automata), dar si bugetul aproximativ de care dispun, in euro. Dupa ce aceste campuri sunt completate, masina visurilor lor sau masina (masinile) care se incadreaza in bugetul lor le va fi prezentata in amanunt. In functie de acordul sau dezacordul clientului, se poate decide achizitia si incheierea contractului.

Astfel de masini cu garantie pot fi achizitionate conform unui contract incheiat pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 5 ani, cu rata fixa pe toata durata finantarii. Este foarte important de stiut ca raspunsul la solicitare se va primi in aceeasi zi in care s-a aplicat pentru finantare, dar si ca autoturismele sunt in perfecta stare de functionare.

Companii cu servicii complexe, precum SanAuto, le ofera conducatorilor inclusiv posibilitatea achizitionarii unor piese auto noi pentru masinile pe care le cumpara, in cazul in care in timp exista o defectiune ce trebuie remediata la acestea. 

Achizitionarea unei masini, chiar daca este rulata, chiar daca este in garantie, este o decizie ce trebuie analizata foarte bine, pentru ca este un bun de care oamenii se vor folosi mai multi ani, deci este mai bine ca acest lucru sa fie efectuat fara a avea indoieli, fara a depasi bugetul si in conformitate cu preferintele cumparatorilor.

 
Adauga un comentariu