Magazin

„De vanzare o sotie. Nu e noua, a fost folosita dar mai are cateva mile bune in ea” – Farsa SOTULUI pentru partenera sa. A pus-o la vanzare pe E-Bay

Publicat: 13 sept. 2016
Un sot pus pe farse a dus misoginismul la urmatorul nivel cand si-a pus sotia la vanzare pe E-Bay ca pe o masina la mana a doua – dar a ramas mut de uimire cand cineva a licitat o suma care depaseste pretul standard al unui Jaguar.
Tata a doi copii, Simon O’Kane a postat o poza cu sotia suferinda, Leandra, impreuna cu motivele pentru care o vinde, cat si beneficiile si dezavantajele achizitionarii. Acestea includ „corp decent si aptitudini in bucatarie” si descriind-o ca nefiind noua, „dar mai are cateva mile bune in ea”. Motociclistul entuziast O’Kane, din Wakefield, Yorkshire, si-a pus sotia la vanzare in jurul orei 22:00 intr-o zi de miercuri dupa ce a afirmat ca nu i-a pasat atunci cand acesta se simtea foarte rau. Barbatul, in varsta de 33 de ani, a ramas socat cand suma licitatiei a ajuns la 65.880 de lire sterline in doar doua zile – desi a „vrut sa il omoare” cand a descoperit a doua zi ca este pusa la vanzare. 
Simon O’Kane, un inginer in telecomunicatii si mandru detinator al unui Triumph Daytona 650, a spus ca: „Am venit de la munca simtindu-ma putin obosit si rau – sotia mea a mimat ca ii pasa dar a spus ca munceste foarte mult si pierde noptile, practic ajungand sa se planga la mine”.
Adauga un comentariu