News Flash:

Decapitarea mafiei imobiliare iesene - FOTO, VIDEO

4 Decembrie 2010
19313 Vizualizari | 27 Comentarii
• Reporterii BUNA ZIUA IASI prezinta modul in care actiona una dintre cele mai importante retele de crima organizata, specializata in tranzactionarea ilegala de terenuri • Membrii retelei puteau vinde orice, chiar daca nu erau proprietari pe bunul respectiv • Asta pentru ca beneficiau de protectia unor angajati de la Oficiul de Cadastru, care le rezolvau schitele si documentele necesare la notar • Sunt implicati si cativa ingineri cadastristi care nu lucreaza la Cadastru • Este vorba despre o retea condusa de ieseanul Emanuel Osoianu, care avea ramificatii in mai multe judete din zona Moldovei • Printre cei tepuiti se numara si un procuror de la DIICOT Iasi, dar si Mihnea Hurmuzache, fostul sef de la DSP • Emanuel Osoianu a initiat reteaua cu ajutorul sotiei sale, Violeta Osoianu, care este grefiera la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi

Ieri, procurorii din Structura Centrala a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au anihilat una dintre cele mai importante retele de crima organizata, specializata in tranzactionarea ilegala de terenuri. Este vorba despre o retea condusa de ieseanul Emanuel Osoianu, care avea ramificatii in mai multe judete din zona Moldovei. Printre partile vatamate nu se numara numai ieseni, ci si persoane din Bacau sau din Vaslui. Reteaua era destul de bine organizata, astfel incat orice teren din Iasi putea fi vandut chiar daca vanzatorul nu avea acte de proprietate asupra lui. Reteta era destul de simpla, avand in vedere ca reteaua se ocupa de falsificarea tuturor actelor. Erau falsificate toate documentele necesare unei vanzari, de la titlu de proprietate pana la schite cadastrale, certificate de mostenitor, incheieri de carte funciara. O parte dintre membrii acestei retele au fost lasati in libertate, iar alta parte si-au petrecut noaptea in spatele gratiilor, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie dusi la Tribunalul Iasi pentru emiterea mandatelor de arestare preventiva. Ieri seara, pana la inchiderea editiei, audierile inca nu erau finalizate. Cert este ca cei trei angajati de la Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Iasi au primit ordonanta de retinere, urmand ca azi sa fie adusi la Parchet. "Clientul meu sustine ca este nevinovat. El, pur si simplu, si-a indeplinit atributiile de serviciu prevazute in fisa postului", a declarat avocatul Remus Moraru, aparatorul lui Cosmin Radu, unul dintre angajatii de la Cadastru.

Procuror tepuit

Din datele detinute pana in prezent, in acest dosar ar fi fost inselate aproape 100 persoane. Printre acestea se numara si Mihnea Hurmuzache, fostul sef al Directiei de Sanatate Publica din Iasi, dar si procurorul Viorel Postica, din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Iasi. Acestia au cumparat terenuri in zona Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi pentru a-si construi locuinte. Mihnea Hurmuzache a fost inselat cu aproximativ 60.000 euro, suma pe care a dat-o pentru respectivul teren. Dupa ce a fost achizitionat terenul din zona strazii Sipotel, a venit acolo adevaratul proprietar. Atunci, cei doi si-au dat seama ca au fost inselati si au facut plangere la Parchet pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Procurorul Postica se afla intr-o faza avansata a lucrarilor de constructie a locuintei.

Ramificatiile retelei

Aceasta retea, care ar fi condusa de Emanuel Osoianu, zis Manole, avea ramificatii extrem de bine puse la punct. Avea un sistem de relatii si de prieteni care au fost prinsi in aceasta inselaciune de proportii. Spre exemplu, ieri seara a fost adus la Parchet Valentin Codru Condurache, un expert topometrist acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata si asociere la o retea organizata. De asemenea, a fost adus la Parchet si a primit ordonanta de retinere paznicul Ion Constantin Mihu, sub acuzatia de sprijinire a unui grup infractional organizat, complicitate la fals si uz de fals. "Domnul Mihu si-a rezervat dreptul la tacere in aceasta faza a procesului penal, iar domnul Condurache si-a sustinut nevinovatia", a declarat avocata Gertruda Damatar, aparatorul celor doi. Dupa audierile de aseara, pentru alti acuzati a fost decisa interdictia de a parasi localitatea: Minus Condurache, Florin Sterea si sotia acestuia din urma. "Nu pot sa fac prea multe comentarii la acest moment. Pentru clientii mei nu a fost emisa ordonanta de retinere", a spus avocatul Cezar Mata Baciu.
Maria Raduc si sotul sau sunt alti doi acuzati din acest dosar. Acestia sunt acuzati ca au determinat familia Sterea sa cumpere un teren pe strada Moldova, din Iasi, cu suma de 20.000 euro. Actele ar fi fost facute la notarul Traian Irimia, din Vaslui. Acest notar ar fi incheiat contractul de vanzare - cumparare chiar daca terenul era deja intabulat pe numele unei alte persoane. Aceasta Maria Raduc este studenta la Drept si intentioneaza sa intre in avocatura.

Numele tuturor celor implicati in retea

Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2008, Emanuel Osoianu a initiat reteaua cu ajutorul sotiei sale, Violeta Osoianu, Nuta Borcea, o sora a Violetei Osoianu, Mihai Mitrica, Bogdan Ionut Raduc si Ciprian Radu Cosmin. Este vorba despre un grup infractional organizat specializat in comiterea de infractiuni grave, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. De-a lungul timpului, la acest grup au aderat si: Maria Raduc, zisa Iulia, Ionut Albu, Mitica Raduc, Rober Oprea, Ioan Constantin Mihu, Gabriela Borcea, Marian Dumitru Dumitras, Florin Petru Sterea, Dana Paraschiva Sterea, Mihai Gradinariu, Ioana Gradinariu, Mihaela Nicoleta Volosciuc, Victoria Vintila, Gheorghe Ciprian Maftei, Cristian Ovidiu Plesescu, Valentin Codru Condurache. Emanuel Osoianu si Bogdan Raduc erau cei care identificau terenurile situate in zone centrale ale municipiului Iasi care nu erau ocupate si intabulate. Pentru a incheia actele simulate de vanzare - cumparare a terenului, acesta era intabulat de lucratorii de la Oficiul de Cadastru. Documentatia cadastrala falsa era realizata de Ionut Bogdan Raduc si Maria Raduc, angajati ai SC Promix SRL. Ulterior, actele erau certificate de Codru Valentin Condurache, persoana fizica autorizata. Documentatia falsa era primita de Ciprian Maftei, registratorul care dispunea si intabularea dreptului de proprietate. Potrivit informatiilor detinute pana la inchiderea editiei, terenurile care erau tranzactionate de membrii acestei retele nu erau identificate cu numere topografice, fie se aflau pe alte amplasamente, fie nu aveau documente originale de provenienta. Pentru a scapa de o eventuala ancheta, Cosmin Radu a intrat in concediu de paternitate dupa intabularea terenului de pe strada Moldovei nr. 30.

Firul evenimentelor de ieri

Ora 17.20:
La aceasta ora, la sediul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate are loc audierea lui Ciprian Maftei, inspector la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Iasi. Avocatul sau, Catalin Biciusca, sustine ca nu sunt probe suficiente care sa duca la luarea masurii arestarii preventive.

Ora 16.40:
Membrii retelei sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, se precizeaza intr-un comunicat al DIICOT. "Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit din 21 de persoane, din care trei angajati ai Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Iasi, specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals. In fapt, se retine ca membrii gruparii identificau terenuri situate in zone centrale ale municipiului Iasi, proprietatea Consiliului Local Iasi, neocupate si fara intabulare, si falsificau actele de provenienta ale acestora (contracte de vanzare-cumparare autentificate la fostul Notariat de Stat, certificate de mostenitor, hotarari judecatoresti)", se precizeaza in comunicatul citat.

Acuzatiile aduse

"Folosind aceste documente falsificate, inculpatii cumparau aparent legal terenurile, prin intocmirea de contracte de vanzare-cumparare simulate, imobilele fiind, astfel, introduse în circuitul civil si revandute unor cumparatori de buna credinta. O parte din învinuiti se ocupau de intocmirea documentatiei cadastrale, ce continea date neconforme realitatii, si de certificarea datelor inscrise in documentatie, iar invinuitii angajati ai Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Iasi efectuau operatiunile de intabulare, desi terenurile nu erau identificate cu numere topografice ori se aflau pe alte amplasamente ori pentru acestea nu existau documentele originale de provenienta. La data de 03 decembrie 2010, procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 20 perchezitii domiciliare in municipiul Iasi. La sediul  D.I.I.C.O.T. au fost conduse 28 persoane in vederea audierii. Prejudiciul produs este unul considerabil, avand in vedere suprafata mare si amplasamentul terenurilor – in zone centrale din Iasi. Cercetarile au fost efectuate impreuna cu ofiteri din cadrul B.C.C.O. Iasi, suportul tehnic fiind asigurat de ofiteri DGIPI", sustine DIICOT.

Audieri

Ora 14.40:
Potrivit informatiilor, in acest caz ar fi implicat si un notar din Iasi. Exista, de asemenea, date potrivit carora trei terenuri ce fac obiectul anchetei sunt situate in zonele Tatarasi, Nicolina si Pacurari. Se pare ca acestea ar fi fost vandute de cel putin doua ori. In acest caz a fost chemat la audieri si fostul consilier judetean Dumitru Radauceanu, in calitate de martor.

Ora 14.35: Un al treilea functionar de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Iasi ce urmeaza a fi audiat de anchetatori este Radu Cosmin, consilier avizari. Inca de dimineata, de la domiciliul acestuia oamenii legii au ridicat mai multe probe, printre care si un laptop, in memoria caruia ar fi fost stocata schita unuia dintre terenurile ce fac obiectul anchetei.

Ora 14.30: Principala persoana vizata de cercetarile demarate de DIICOT ar fi Emanuel Osoianu, sotul unei grefiere de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. Acesta este suspectat ca, folosindu-se de sprijinul unor functionari publici, ar fi vandut aceleasi terenuri de mai multe ori, la diverse persoane.

Ora 10.50:
Doi angajati ai Oficiului de Cadastru Iasi au fost retinuti in dosarul tranzactiilor ilegale cu terenuri si imobile din zona centrala a municipiului Iasi. Este vorba despre Ciprian Maftei si Ovidiu Plesescu. Acestia au fost dusi la audieri. Urmeaza ca si alte persoane implicate in acest caz sa fie aduse in fata procurorilor.

Averea grefierei Osoianu

Potrivit declaratiei de avere, grefiera Violeta Osoianu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, o duce destul de bine. In ultimii ani, aceasta a cumparat impreuna cu sotul ei mai multe suprafete de teren in Miroslava, Valea Lupului si Iasi. Familia Osoianu a luat peste 4,7 hectare de teren agricol la Miroslava si alte 8,2 în Valea Lupului. Valoarea de impozitare a celor doua suprafete ajunge pana la 600.000 lei. De asemenea, sotii Osoianu au cumparat in 2008 - 2009 un teren de 7.000 metri patrati, cu o valoare de 28.000 euro. În 2008 si 2009, grefiera, împreuna cu sotul ei, a cumparat alte terenuri, pe Aleea Sadoveanu si strazile Sipotel si Mocanului. In 2009, familia Osoianu a vandut trei terenuri, pe care a obtinut 300 mii lei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Emanuel Osoianu

Galerie Video


emanuel osoianu tribunalul iasi parchet procuror tepuit audieri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (27)

Sorin  | #134236
O tara de hoti si de tigani. 90% corupti. Exista o solutie. Dictatura militara...macar vreo 2 ani, sau opinia publica sa-si spuna cuvantul. Ai vazut pe colegul sau pe vecinul ca savarseste o ilegalitate, denunta-l. Doar asa vom scapa de madularele astea bolnave care incetinesc bunul mers al intregului corp.
cetateanul  | #134244
daca nu era tepuit procurorul oare se msi demonta gasca tepuitoriloe?
nicu  | #134247
iulia diaconu,ce dracu faci tu in iasul asta?masori p..a lui flavius onofrei?vara trecuta diicot bacau a arestat o retea de traficanti de tigari in iasi in frunte cu cristinel ghiciuc,care a primit de retinere pt 29 de zile,dupa care i s-a prelungit inca 29 de zile. ghiciuc era si este prieten cu amantul tau flavius onofrei.impreuna au facut o tranzactie de vanzare cumparare a unei masini de lux,lucru care poate fi verificat la registru auto.acum vine diicot bucuresti sa o salte pe buliga,ieri tot cei de la bucuresti vin dupa jigosii astea cu afaceri imobiliare....iulia diaconu,nu mai vrei sa muncesti?esti milionara??du-te dracului acasa sau fugi in lume cu gaborul tau cretin.iasul geme de mafioti si de corupti iar tu te tavalesti cu armasarul de munte...
ovi  | #134249
Eu daca as avea forta , in acest stat , la toti smecherii astia le as confisca totul , i as judeca si condamna la munca pe viata , la cariera de piatra sau sare , cu sapa de cauciuc .
absolvent drept  | #134251
ce avocat bun are dna Raduc-in facultate i se spunea Bal-Bal,este fiul av. Tomescu-un boschetar
ilie  | #134264
Aceeasi soarta il are si imobolul situat in Iasi pe Aleea Ghica Grigore Voda nr. 2 vis-a-vis de parcul Copou mai sus putin de Spitalul Parhon. dar aici este implicat si nea jiji adica dom primar. Acest imobil a fost retrocedat asa zijilor mostenitori fara nici un act de proprietate sau de mostenitot. S-au falsificat actele la Cadastru in asa fel in cat acest imobil a fost inlocuit cu o cocioaba de casa care se afla odata in spatele si nicidecum nu este vorba de casa situata pe Aleea Voda Grigore Ghica nr. 2.Oare nu s-a sesizat nimeni in aceasta privinta? Poate ca in al 12 ceas sa se autosesizeze DNa-ul sau cei de la DIICOT. Va rog sa cereti relatii de la persoanele care inca mai locuiesc in acest imobil sa vedeti ce aranjamente grosolane s-au facut cu stire Primariei Iasi,Cadastru si altii. Acest imobil apartine evreilor respectiv familiei DRUKMAN si nicidecum asa zisilor mostenitori. Din acest motiv s-a si grabit procesul de retrocedare a acestui imobil pentru a se ascunde toate marsaviile facute.Cei mai vechi din Primarie sau cei care au iesit la pensie cum ar fi dl,, DORU,, cunosc foarte bine situatia acestui imobil. TREZITI-VA FRATILOR SI FACETI CEVA CA NE MANANCA MAFIA IESEANA!
BARBOTARE GENERALA LA OCPI  | #134266
La OJCPI a fost Paradis. Salarii exorbitant de mari pana la aparitia HG 332/2010 plus mânăriile ce se făceau până și de către ultimul om de pe statul de plată. Trebuie facută o barbotare generală la OCPI, iar restructurările de personal, de acolo ar trebui sa înceapă.
UN CUNOSCATOR  | #134267
Asa este acea casa este EVREIASCA se vede clar dupa cum este construita si nicidecum nu apartine fam. Gafencu,Croitoru si toate chisatele care se cred mostenitoare. NU ESTE ADEVARAT, CASA ESTE JIDANEASACA! Dar daca mafia este mare in Iasi asta este. Va dati seama cati bani s-au dat aici!Dar cine i-a primit decat cei de la fosta RA. Locuinta, Cadastru si inclusiv domnul Primar de n-ar mai ajunge!
Luminița Trahanache  | #134272
Sorine ai dreptate, e absolut necesară o dictatura militară la kurul lui mă-ta. Aaaa,și nu cumva ai vrea ca dictatorul nomber one să fie Clipici Oprea, iar la Iași să o avem dictatoare nomber one pe Luminița Trahanache ? Să o avem am zis, dacă nu noi, strămoșii noștri.
curut  | #134276
Diaconu Iulia&PAUL;au cunostiinte in acest domeniu al afacerilor imobiliare. De ce nu s-a luat DICOT de ei? Pentru ca ei fac legea lor, inclusinv dna procuror care este bagata pina peste urechi in aceste afaceri. Vedeti averea lor de sute de milioane de euro.De unde ma rog?Din salariu de bugetar cumvaaa?!Rusine ca DNA nu se sesizeaza. Adica ce vor astia de la DICOT sa demonstreze acum, ca eventual sunt curati. Sa ii verifice cineva si vor gasi ceeea ce cauta la SEFA LOR.
DNA  | #134282
LA PUSCARIE CU TOTII IN GATU-MASII DE HOTII SI BANDITI
www.coruptia.ro  | #134312
SUNTETI MICI COPII...TOTI PROCURORI SI JUDECATORI SUNT INPLICATI IN MAFIA ACEASTA GARANTAT 100%...APA TRECE MAFIA PERSISTA... JUD IASI ZONA DE RISC MAXIM CORUPTIE %%%%...''EI STIU MAI BINE'','' NOI STIM DAR MAI PUTIN'', ''MAI RAR K EI MAI PUTIN K NOI'','' EI SUNT UN UNICATI, NOI NU PUTEM AJUNGE'': WW.CORUPTIA.RO
Fulvia si Antonia  | #134313
Si uite asa a mostenit si Popa ******* de la Visani
casa din str. Dr Cehac nr 18 cu testament olograf far sa fie ruda cu Fulvia si Georgiana Antonescu!!!!!!plus vie la Visani plus un helesteu in Bucium etc!!!paduri,vie la Cotnari etc!
mitu  | #134332
lasatil an pace pe ionut albu ca e nevinovat e bagat an aceasta retea habar nu are cei cu el e vai de capul lui si al saluta verisorul lui milka din it
teo  | #134334
manolo nume de imprumut de mare smecher este un agramat, fost sofer la Nena. acest taran de Comarna ,cu nevasta-sa nici nu stiu daca are studii pt. a fi grefier, este interesant pt. organul de cercetare , din oficiu ,daca a fost angajata pe bune,este frate cu Teodor Osoianu , care afost arestat acum citiva ani in afaceri cu Antibiotice . aschia nu sare departe!
doi  | #134340
Sa nu imi spuneti ca procurorul si-a cumparat pamant si isi face casa cu credit Prima Casa luat pe 30 de ani.
Bag mana in foc ca e baiat de zahar care nu stie ce e aia mita sau combinatie.
Z  | #134350
LUMINITA DACA ESTI IDIOATA SI TAMPA ABTINETE TE ROG
ion  | #134351
Capitalismul monstrii naste!!!!
anonim  | #134357
domnilor procurori va rog fffffffffff frumos sa verificati sau sai anchetati adevarati hoti din VALEA LUPULUI care se ocupa cu traficul cu pamant din zona asta ca cum ar fi numitii mertic mihai lungu puiu astia sunt adevaratii mafioti ca nu aveau chiloti pe fund anainte si acuma sunt mari patroni si au mari vile mertic este un analfabetist nu stie cat face 2+2 si se crede gigi becali astia sunt adevaratii mafioti an VALEA LUPULUI. ANTREBATIL PE MERTIC CE A FACUT CU CASA LUI MOS ***** CUM LA FRAERIT PE UN FRATE DE A LUI MOS CACATSI A LUAT CASA ASTA E UN MAFIOT ASTA TREBUIE ARESTAT CA DOAR A MAI FACUT PUSCARIE PENTRU FURT
iz politic  | #134366
tot ceeea ce au descoperit anchetatorii este adevarat cunosc doasarle de prin auzite de la oameni inalti in stat!!!dar mai cunosc si un lucru pe care ziarele nu il fac public, traian basescu a ordonat personal procurorilor diicot sa decapiteze toate retelele ce nu apartin pd-leului!!!!!!astfel vor cade multe capete de judecatori si sefi de politie care nu au sprijinit si nu sunt membrii pdl, pacat ca am ajuns sa facem likidari de contuiri in acest mod dar na avand in vedere ca natia roamana a ajuns sa fie condusa de un presedinte vagabond adica iubitor de multe femei si de multe pahare asta-i rezultatul avem un presedinte handikapat si un guvern tot handikapat,sincer si parlamentarii ar trebui inkisi cu totii,fiind membru al unui pardid politic mare ma vazut cum toti oamenii necorupti si de valaore sunt exclusi sau marginalizati, si promovati in functii importante doar specimene de gen bogdan raduc si compania sa de prieteni!!!ficare deputat si senator a platit dreptul de a candida cu sume cuprinse intre 30000euro si 50000euro ,bani castigati prin magarii cu statul roaman adic prin pacalirea intregului popor!!!!!hai nea traiane recunoaste ca mai ai o singura varianta sa scapi, ori faci dictatura ori te rad astia, ai grija ca am informati ca desi esti cel ami bogat roaman iti cam tremura pantalonii,asa ca evzi daca nu declansezi dictatura s-ar putea sa o patesti mai rau ca ceausescu!!!!!m-ai fost simpatic la inceput da acu imi e mila CA ESTI ASA DE SLAB SI INCA CEVA NEA TRAIEANE AMICUL TAU VIOREL HREBENCIUC CARE IETI ERA SI CUMATRU LA UN MOMENT DAT E ADEVARAT CA E IN SPATELE MAGZINELOR DE ETNOBOTANIE LA NIVEL NATIONAL??? TRAIANE ORI PUI PICIORU IN PRAG SI RECUPEREZI TARA DIN AMANET ORI TE VEI DUCE LA VALE SI TU CU EA ODATA DA CARTIEL PA FATA SI ZII ADEVARUL ALA CRANCEN ION ILIESCU A FOST CHEMAT LA WASHINGTON IN 1990 SI FORTAT S APUNA TARA IN AMNET ALTFEL O PATEAM CA IN KOSOVO !!!!!!FII BARBAT ADEVARAT SI DA CARTIEL PA FATA NU FII DOAR MOTANUL DE O NOAPTE AL ELENEI.....si pe fianl o intrebare la care rveau partidele sa raspunda de ce promovati in fruntea voastra doar oameni corupti si fosti securisti sa fie oare fostii securisti adevaratii casapi ai acestei tari ,sa fie ei adevaratii vasali ai PORTII,sa fie ei oare delagati sa ne amaeteze cu totul pe noi si pa copii nostri vreo 2 generatii deacu in colo????
reanaomi  | #134367
iata si raspunsul tinere la intrebarile tale toata clasa politica reprezinta la un loc fostul FSN doar care ca s-a divizat in 3 partide mari,pline de jmenari deafapr fostii securisti l-au asatinat pe CEAUSESCU care a scalvagit poporul ca sa achite datoriile externe,ei in schimb ne-au scalvagit 20 de ani sa ne amaneteze inapoi si vor sa ne mai sclavageasca vreo 20 ani sa ne amneteze pe vecie!!!! chiar nu se gasesc 100 de roamani adevarati sa puna man pe conducerea tarii sa ne scape de lipitorile comuniste ale fostului FSN!!!!mari politiceni daca tot ne conduc americanii ,rusii si occidentalii voi la ce mai stati in scaune sa vina monarhia sau o conducere straina si asa in proportie de 60% din teritoriu il cumpara occidentalii cu acte in regula voi le dati tara si ei va dau hartii si viata imbelsugata la odraslebravo hala parlament hala presedinte halal clasa politica!!!!! mA VOI NU VA GANDITI VRE UN MOMENT CA SE INTORC IN GROAPA STRABUNII NOSTRII CARE S-AU JERTFIT PENTRU BINELE PATRIEI!!!!DACA AMANETAREA STATULUI RAMAN FACE PARTE DIN POLITICA DE GLOBALIZARE RECUNOASTETI PUBLIC ACEST LUCRU SI DATIVA DEMISIILE TOTI SENATORII TOTII DEPUTATII ,INTREGUL GUVERN SI INTREAG ADMINISTRATIE PREZIDENTIAL CU BASESCU IN FRUNTE!!!!!!!!!!SUNTETI CU TOTII O APA SI UN PAMANT DAR SUNTETI SI FOARTE SLABB DOTATI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!! NE--ATI TRANSFORMAT FEMEILE IN SERVITOARELE EUROPEI SI PE NOI IN SCALVII EUROPEI!!!!! BEAVA FELICITARI
cormel  | #134372
ASA . BRAVO. LA CE SALARII DAU GUVERNANTII . LA CAT SE PUNE IN ACEST MOMENT BAZA PE COMPETENTA ACESTI OAMENI AU FACUT LA CE SE PRICEPEAU MAI BINE - SA INTELEGEM CA SUNT F.F. COMPETENTI. SA O TINEM TOT ASA . CRED CA SI GUVERNANTII LUCREAZA LA CEVA ACTA DE VANZARE A TARII . HALAL
Leana  | #134383
Aceste ilegalitati sunt posibile datorita cumparatorilor, care au bani tot din spaga, coruptie. hotie si ecscrocherie. Banii negri, se ivirt continuu intre cei care incalca legea, fiindca acestia,adunind usor sume importante nu prea se uita pe ce le cheltuie.Un om care cistiga cinstit banii, cind se uita la figurile dubioase ale acestor ecscroci , realizeaza ca ceva nu este in regula si face pasul inapoi pentru a se mai gindi si consulta cu alte persoane, dar cei care nu muncesc nu au nici respect pentru bani.
SENECA  | #134385
Cel mai tembel comentator nu poate fi decât Sorin. Probabil ca ești militar și te împuți stând în unitate. Probabil că te mustră conștiința că primești salariul de la bugetul de stat fără să produci ceva în schimb. Dictatură să faci acasă la tine măi tălâmbă. După cel de-al doi-lea război mondial ați fost implicați într-un singur eveniment, acela din decembrie 1989 când ați omorât oamenii în stradă, pentru ca mai apoi să vă erijați în eroi ai neamului.
Fapta unei persoane de a instiga la crearea unei dictaturi militare ori de alt fel ar trebui incriminată ca infracțiune.
Ce treabă are dictatura cu niște găinării ce s-au petrecut la cadastru ? Acolo foarte mulți angajați erau "amabili" cu latifundiarii.
iz politic  | #134393
SENECA cred ca esti si tu un portocaliu si asa cum se practica si in alte partide pline de olegrofeni si tie ti-ai spalat creierul. Chiar nu vezi unde ne indreptam daca astia nu mai respecta nimic in tara, fac varza tot nu vezi ca ne duc spre dictatura?si oricum deja se vb la nivel mondial ca democratia e varza au scapat masele de sub controol deja!!!!!!orbule
anonim11111111111111  | #134435
e intradevar o realizare pt DIICOT insa cele mai mari porcarii sunt la patronul de la TERRA, de la mall-ul din tudor....acolo ar trebui presa sa sara si sa vada buletine si titluri de proprietate;)
Florin  | #134539
Ce importanta are pentru mine politica sau culoarea politica cand de 4 ani ma lupt cu mafia aceasta care umbla dupa pamanturi si m-am bagat in datorii de sute de milioane pentru a le putea tine piept acestora.Locuiesc chiar pe str. MOLDOVEI si sunt unul dintre cei atacati de aceasta mafie.Nu v-ati mai gandi la politica daca ati fi in locul meu,grija mea cea mare e ca familia mea poate ramane pe drumuri.Astept ca organele competente sa faca dreptatea mult asteptata de atatia ani.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3034 (s) | 22 queries | Mysql time :0.131110 (s)