Actualitate

Decesele provocate de COVID-19, „ascunse sub preş” de autorităţi? Mai multe persoane au murit din cauza noului virus, însă nu apar pe listele raportate

Publicat: 30 mart. 2020

Mai multe decese despre care s-a aflat din surse sigure încă nu au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică. Se încearcă o manipulare a populaţiei pentru a ascunde situaţia reală? În urmă cu câteva zile, o bătrână de 87 de ani s-a stins la Spitalul Universitar de Urgență din București. Aceasta a fost transportată din Suceava cu o ambulanţă la Bucureşti deoarece starea sa de sănătate se agravase. Deşi a fost confirmată cu infecţie cu coronavirus şi a decedat aceasta nu apare pe listele raportate de autorităţi.

Managerul Spitalului Universitar a declarat că informaţiile legate de decesul bătrânei au fost transmise autorităţilor imediat după ce a venit rezultatul testului pentr COVID-19 însă nu au fost transmise opiniei publice. Acesta susţine că au mai fost înregistraţi morţi din această cauză şi, cel mai probabil, o să mai urmeze.

De asemenea un bărbat în vârstă de 62 de ani care a şi-a pierdut viaţa nu apare în niciun comunicat. Acesta,de profesie pastor, a fost deja îngropat dar se pare că Grupul de Comunicare Strategică l-a omis.
Comentarii
Adauga un comentariu