Sport

Decimate de accidentari! CSM Bucuresti are mari probleme inaintea partidei cu Rostov

Publicat: 30 mart. 2016
1

În ultimele doua zile, la pregatiri, Kim Rasmussen nu prea a putut sa-si desfasoare antrenamentele. Nu mai putin de sase handbaliste din lotul CSM-ului au probleme medicale.

„Linnea Thorstensson, Ana Paula Rodrigues, Mika Bradeanu, Bianca Bazaliu, Line Jorgensen si Carmen Martin nu s-au antrenat. Mai sunt doua zile pâna la meci, eu sper sa joace, dar va fi foarte greu. Tot sezonul nu am avut echipa toata la dispozitie”, s-a plâns antrenorul danez. E însa optimist si crede ca echipa sa va câstiga astazi.

„Este cel mai important meci al sezonului. Întâlnim singura echipa din Europa care nu a pierdut niciun joc în actualul sezon, dar eu spun ca putem câstiga. Cu apararea putem câstiga acest meci. Daca vom fi focusate doar la acest joc, sa dam totul, cred ca CSM poate câstiga”, a declarat Kim. Danezul spune ca doar dupa jocul de la Rostov se va stabili calificarea, indiferent de rezultatul de la Bucuresti. „Valoarea celor doua echipa e apropiata si verdictul se va sti abia duminica. Pâna atunci însa, putem lua o optiune la calificare în partida de acasa”, a adaugat Rasmussen.

Line Jorgensen, interul dreapta al CSM-ului, va reintra în meciul cu Rostov, de mâine. Daneza a suferit o operatie de menisc dupa Campionatul Mondial din decembrie. „Nu e apta în totalitate, dar va juca. Acum o sa vedem cât va putea”, a spus Kim Rasmussen. Lipsa unui inter dreapta de meserie s-a vazut cel mai mult la CSM, Line jucând doar în faza grupelor Ligii Campionilor.

Mayssa Pessoa, portarul brazilian al CSM-ului, îsi doreste enorm ca echipa sa sa ajunga în Final Four. Echipa ei trebuie sa treaca însa de Rostov. „Este momentul sa aratam ce putem. Cred ca avem destule sanse sa trecem de echipa din Rusia. Au jucatoare valoroase, gen Ilina, Managarova, dar si noi avem handbaliste la fel de valoroase. Am încredere în echipa mea”, a spus Mayssa. Brazilianca va pleca din vara, a semnat deja cu Vardar, dar vrea sa ajunga cu CSM în Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta. „Putem câstiga acasa si putem emite pretentii apoi si la Rostov”, a încheiat Pessoa.

„Daca am fi avut sapte-opt mii de bilete, toate s-ar fi vândut. Va fi un meci cu casa închisa, toate biletele s-au vândut si tocmai de aceea trebuie sa facem totul pentru a ne califica”, a declarat si Bogdan Vasiliu, director general CSM Bucuresti.

Echipa din capitala l-a cooptat de ieri, în staff-ul medical, si pe kinetoterapeutul Adrian Ionescu. Acesta a lucrat pâna acum la HCM Baia Mare, dar a plecat de acolo nemultumit ca nu si-a primit salariul de mai bine de jumatate de an. Adrian Ionescu e si masorul echipei nationale a României, iar în trecut a mai lucrat la Oltchim si Corona Brasov.

Adauga un comentariu