Sport

Decimati de accidentari! CSM Poli Iasi vrea sa iasa din criza pe terenul lui Dinamo

Publicat: 16 sept. 2016
1

@ Voicu si Mihalache sunt suspendati, iar Andrei Cristea va lipsi din motive medicale

CSM Poli Iasi se confrunta cu mari probleme de efectiv înaintea partidei cu Dinamo Bucuresti. Pe lânga suspendatii Ionut Voicu si Ovidiu Mihalache, ambii din linia defensiva, antrenorul Nicolo Napoli l-a pierdut pentru acest meci si pe atacantul Andrei Cristea. Acesta nu s-a pregatit toata saptamâna, din cauza unei contracturi si nu a putut fi recuperat în timp util. În aceeasi situatie se afla si Madalin Martin, cei doi nefiind inclusi în lotul care a facut deplasarea în Capitala.

În centrul defensivei, locul lui Mihalache va fi luat de Madalin Ciuca, iar în dreapta apararii ar putea fi titularizat Gabriel Bosoi în locul capitanului Ionut Voicu. În atac, absenta lui Andrei Cristea va fi suplinita de italianul Piccioni, o alta varianta fiind tânarul Alex Boiciuc.
De partea cealalta, antrenorul Ioan Andone a declarat la conferinta de presa programata înaintea partidei cu CSM Politehnica Iasi ca echipa din Stefan cel Mare trebuie sa treaca peste prima înfrângere suferita în acest sezon competitional, etapa trecuta, în duelul cu ASA de la Targu Mures.

„Nu ne asteapta un meci usor cu Poli Iasi, mai ales ca a fost o perioada destul de agitata dupa înfrângerea nemeritata de la Targu Mures din care trebuie sa tragem niste concluzii. A fost un meci usor, la discretia noastra si ni l-am facut greu. E adevarat ca si cu ajutorul arbitrilor, dar nu aveam voie sa pierdem aceste trei puncte. Iasiul este o echipa interesanta, cu jucatori care evolueaza de mult împreuna, se cunosc foarte bine. Iasiul a facut un joc bun cu Steaua, desi a pierdut acasa ultimul meci. si-a pierdut si capitanul, pe Voicu. Sper sa câstigam, sa trecem peste momentul de la Targu Mures. Si prin intrarea lui Adam Nemec, titular, sper ca lucrurile sa fie aceleasi de la începutul campionatului. Atunci a fost perioada noastra buna. Am ajuns la doua egaluri si o înfrângere în ultimele trei meciuri, nu ne convine, dar sper sa trecem peste acest moment”, au fost primele cuvinte ale tehnicianul dinamovist la întâlnirea cu reprezentantii mass-media.

Partida dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi conteaza pentru etapa 8 din Liga I de fotbal si se va disputa sambata seara, de la ora 20:30, in direct pe Digi Sport, Dolce Sport si Look TV.

Adauga un comentariu