Actualitate

Decizia CJ Iasi. Sala Polivalenta va fi mutata in afara municipiului! Scandal in Consiliul Judetean – UPDATE

Publicat: 20 nov. 2018

UPDATE 11:15 Alesii judeteni au ajuns sa se certe pe situatia drumului de la baza Ciric pana la Aeroportul Iasi. Maricel Popa a anuntat ca CJ va chema in instanta Primaria pentru ca cei din Palatul Roznovanu refuza sa preia in administrare acel sector de drum. Alesii opozitiei au cerut explicatii legat de acest drum, moment in care s-a iscat o disputa verbala intre Maricel Popa si Alin Aivanoaei, liderul grupului de alesi judeteni ai PMP.

UPDATE: Circ de la bun inceput in plenul CJ. O disputa verbala cu amenintari s-a iscat intre liberalul Marius Danga si presedintele Maricel Popa, privind plata cotizatiei pentru Euroregiunea Siret -Prut -Nistru. Seful CJ a aratat ca liberalii au ajuns sa faca santaj pe proiecte, in timp ce opozitia sustine ca Popa nu cunoaste legea.

UPDATE: Consilierii opozitiei poarta banderole inscriptionate. Totul are legatura cu Autostrada A8. Concret, alesii judeteni poarta aceste banderole pentru sustinerea proiectului de autostrada.

UPDATE: Sedinta a inceput!

 

Stire intiala: Plenul Consiliului Judetean Iasi va analiza in sedinta ordinara de astazi un proiect privind incheierea unui parteneriat alaturi de comuna Miroslava pentru ridicarea unei sali polivalente in zona Uricani, langa baza sportiva a echipei Stiinta. Sala Polivalenta va fi construita cu finantare de la nivel central, proiectul urmand a fi derulat prin Consiliul Judetean Iasi.

Citeste si: Uluitor! Un mare proiect va fi ridicat la marginea Iasului. Iata primele imagini cu obiectivul de milioane de euro

"Sala Polivalenta se va realiza la Miroslava, acolo unde este rondul soselei de centura. Avem un proiect de hotarare in acest sens pentru preluarea in administrare a unei suprafete de teren pentru a construi sala. Pana la sfarsitul anului vom depune la Ministerul Dezvoltarii documentatia pentru o sala de 16.000 locurui. Este vorba de un complex sportiv, acolo vom dezvolta un bazin olimpic de inot, un teren de hockey, patinoar si nu numai. Acolo se vor tine concursuri chiar si la nivel european", a spus Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

 

Comentarii
    • Păi, nu ai înțeles care-i șpilu? Stai să vezi când vor investi și în niscaiva echipe care să și joace acolo…Că, în rest, CJ a făcut de toate! Poate de acolo o să se vadă și șoseaua spre Bogonos-Horlești- Vânători. Că tot trebuie pentru accesul la Spitalul Regional de Urgențe(altă himeră, marca msd)…

  • Si cand nu vor fi competitii – adica majoritatea timpului – va sta goala. Ca pentru antrenamente va fi prea departe. Astia risipesc banii publici.

    In loc sa faca o sala-mastodont, pentru de toate, tocmai la naiba in praznic, mai bine ar face trei sali specializate, mai mici, in oras. Una din ele ar putea fi pe Bulevardul Chimiei, intre Tudor si Metalurgie.
    Salile de sport se fac in mijloc, sa poata ajunge acolo cat mai multi, din toate directiile. La margine de oras se fac cimitirele.

Adauga un comentariu