Mozaic muzical

Decizia emotionanta pe care vrea sa o ia Lorelai Mosnegutu la 18 ani! “Vreau sa fiu infiata”

Publicat: 06 nov. 2017
3

Lorelai Mosnegutu, fetita de 14 ani, care a castigat un concurs tv de talente, dupa ce a impresionat pe toata lumea atat cu talentul ei, dar mai ales cu puterea de care da dovada in a-si infrunta destinul, are planuri mari.

Lorelai nu are maini, dar asta nu a impiedicat-o sa picteze, sa cante la pian si sa faca lucruri pe care multi copii sanatosi nu le fac.

Vezi si Iubirile Mariei Tanase. A facut avort la 16 ani, l-a adorat pe Brancusi si s-a maritat tarziu

“Scriu deja la a 11-a carte. Fac si lucru manual. Daca ma nasteam un copil sanatos, nu as mai fi facut aceleasi lucruri, dar muzica ar fi ramas in continuare. As fi facut altele, as fi iesit afara m-as fi jucat. Eu iubesc tot ce este in jurul meu”, spunea Lorelai intr-un interviu.

Vezi si Marina Voica, dezvaluire socanta: „Am luat carne din mine si am taiat…”

Micuta a fost parasita la nastere de cea care i-a dat viata, dar a avut norocul sa fie luata acasa de asistenta maternala Viorica Parvan, o femeie care s-a transformat in cea mai grijulie mama. De altfel, asistenta maternala are in grjia nu unul, ci doi copii cu dizabilitati.

“Vreau ca la 18 ani sa fiu infiata de mama Vio, pana atunci nu se poate”, a marturisit Lorelai, care cu banii castigati la concursul de talente a cumparat un apartament in Bucuresti, unde se va muta cu “mama Vio” si cu sora ei, care invata la o scoala speciala, pentru ca are un handicap locomotor grav.

Adauga un comentariu