Actualitate

Decizia este OFICIALA! Iata pana cand se suspenda cursurile la IASI

Publicat: 11 ian. 2017
1

Ca urmare a sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU), s-a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de joi, 12 ianuarie si vineri, 13 ianuarie, numai in scolile din mediul rural. Astfel, elevii unitatilor de invatamant preuniversitar din mediul urban, mai precis din municipiile Iasi, Pascani si orasele Targu Frumos, Podu Iloaiei si Harlau, isi vor continua activitatea scolara.

Citeste si: EXCLUSIV/UPDATE: Se solicita, avand in vedere conditiile meteorologice din judetul Iasi, suspendarea cursurilor pana luni, 16 ianuarie. Iata CINE FACE anuntul

„In cadrul CJSU, convocat la ora 13:30, avand in vedere conditiile meteo, s-a decis mentinerea suspendarii cursurilor in unitatile de invatamant preuniversitar din mediu rural din judetul Iasi in zilele de 12 si 13 ianuarie 2017. Vor fi facute cursuri doar in localitatile urbane: municipiile Iasi, Pascani si orasele Harlau, Targu Frumos si Podu Iloaiei. Este recomandat ca elevii care trebuie sa se deplaseze intre localitati, pe distante mari sau din zone cu trafic ingreunat sa ramana acasa, urmand ca scolile sa motiveze absentele la solicitarea parintilor”, a declarat prefectul Iasului, Marian Grigoras.

Adauga un comentariu