Stiri si curiozitati

Decizia luata de Brigitte! Ce a hotarat bruneta la doar 3 saptamani de la cununia cu Florin Pastrama 

Publicat: 17 iun. 2019
3

Brigitte nu doar ca a divortat de Ilie Nastase, dar ar intentiona acum sa instraineze si bunurile dobandite in timpul casniciei, reprezentand o adevarata avere.  

Actuala doamna Pastrama a scos la vanzare doua apartamente, unul pe malul marii, in statiunea Mamaia, altul in cartierul din renumita zona a bogatasilor din Capitala. Daca ii reusesc tranzactiile, Brigitte va incasa aproape jumatate de milion euro.

”- In cazul unui partaj cu ce te vei alege?

– Cu nimic, pentru ca n-am nimic din timpul casatoriei si nici el nu are dreptul la nimic din ce am eu. 

– Deci, astazi am primit cadou acest apartament si am venit sa masor. Vederea e foarte frumoasa, terasa e minunata. Ah, se vede si marea, se vede si lacul. Ah, si el este persoana care mi-a facut cadou acest apartament minunat. Ca sa-l iert pentru toate escapadele lui. Oare merita?”, spunea Brigitte in urma cu ceva timp la emisiunea lui Dan Capatos.

Apartamentul din zona de fite a statiunii Mamaia ar fi costat 100.000 de euro, la care se mai adauga alte cateva zeci de mii reprezentand dotarile de lux. Brigitte l-a scos acum la vanzare si spera sa obtina 150 mii euro. Si nu e singurul imobil care inca o mai leaga pe Brigitte de Nastase, macar sentimental.

Adauga un comentariu