Secretele istoriei

Decizia luată de prințul Harry. Meghan Markle se va înfuria când va afla

Publicat: 01 iul. 2021
Printul Harry la costum
Prințul Harry vrea sa se impace cu familia regala

O decizie luată de prințul Harry o va înfuria pe soția acestuia Meghan Markle. Potrivit lui Robert Lacey, biograful reginei Elisabeta, ducele de Sussex își dorește să se împace cu familia regală. Harry a început în ultimele săptămâni să se jelească în faţa prietenilor, asta după ce declaraţiile sale cu privire la tatăl său au fost „atât de slab primite”.

Cu toate acestea, Meghan Markle nu este pregătită să facă pace cu cei de la Palatul Buckingham.

Decizia luată de prințul Harry. Ce spune Meghan Markle, soția acestuia

În vârstă de 36 de ani, Harry a sosit în Marea Britanie săptămâna trecută pentru a asista la dezvelirea unei statui a prinţesei Diana, regretata sa mamă.

Prinţul se află în izolare la Frogmore Cottage, unde regina a fost văzută sosind la scurt timp după sosirea lui.

Imediat după ce s-au mutat în Statele Unite, Meghan şi Harry au acuzat familia regală de rasism într-o serie de interviuri explozive. Ducele de Sussex a susţinut că familia sa a arătat un dezinteres total faţă de problemele sale mintale şi că tatăl său l-a făcut să „sufere”.

”Tatăl meu îmi spunea când eram mai tânăr, atât lui William, cât şi mie. ‘Asta nu are sens. Doar pentru că ai suferit tu, asta nu înseamnă că şi copiii tăi trebuie să confrunte cu aceleaşi lucruri. De fapt, dimpotrivă, fă tot ce poţi pentru a te asigura că, indiferent de experienţele negative pe care tu le-ai trăit, copii tăi vor avea o cu totul altă viaţă.

„Harry le-a spus prietenilor că ar dori să se împace şi că este dispus să recunoască unele dintre greşelile pe care le-a făcut”, susţine Lacey.

Relaţia lui Harry cu fratele său a fost afectată de „numeroase animozităţi”

Robert Lacey spune că relația dintre Harry și fratele său a fost afectată de „numeroase animozităţi în ultimii trei ani, deşi au apărut cot la cot în numeroase ocazii, inclusiv la înmormântarea prinţului Filip din aprilie. „Ceea ce este interesant este că, pe de o parte, îl avem pe William, care nu pare pregătit de o reconciliere, iar pe de altă parte pe Harry, care îşi doreşte o împăcare. Apoi este Meghan, care ţine de arme în această problemă „.

Acum rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile la evenimentul dedicat prinţesei Diana, unde prinţul Charles nu va fi prezent, asta pentru că nu vrea să scoată la suprafaţă un trecut dureros.

„De la moartea Dianei, el a simţit că este mai bine să păstreze acele amintiri pentru sine”.

Prințul Charles e gata să schimbe legile pentru ca Archie să nu ajungă în linia de succesiune a tronului

Fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry nu va fi prezent în linia succesiunii, iar fiul reginei Elisabeta, Charles, care urmează să preia tronul, se va asigura că Archie nu va avea acest drept, susține o sursă apropiată monarhiei, citată de Daily Mail.

Charles vrea să reducă numărul persoanelor din linia directă a tronului și este gata să intre într-o bătălie juridică pentru a obține acest lucru, iar asta însemnă să schimbe legile Coroanei Britanice, unele vechi chiar și de sute de ani.

Archie, fiul în vârstă de doi ani al lui Meghan și Harry, are dreptul la titlul de prinț, dar unchiul său nu vrea să aibă nicio șansă de acces la titlul suprem în stat, arată sursa citată.

Justificarea lui Charles este de natură financiară, pentru că familia regală britanică trăiește din subvenții obținute de la bugetul statului, adică din taxe și impozite, iar Charles crede că poporul nu mai este dispus să plătească pentru membrii unei monarhii în plină expansiune.

El le-ar fi comunicat deja intenția sa lui Meghan și Harry, arată sursa citată, iar asta a accentuat și mai multe tensiunea din familia regală britanică.

Adauga un comentariu