Magazin

Decizia radicala luata de cei de la McDonald’s. Ce va contine hamburgerul de acum inainte

Publicat: 26 sept. 2015
1
McDonald’s, cel mai mare lant de restaurante din lume in functie de venituri, va lansa in Germania primul sau hamburger cu carne de vita 100% organica, in incercarea de a se adapta cerintelor in crestere din partea consumatorilor privind mancarea naturala si mai putin procesata, potrivit Reuters, scrie mediafax.ro.
Acest hamburger cu carne de vita organica, intitulat „McB„, va fi disponibil in reteaua de restaurante McDonald’s din Germania pentru o perioada limitata, respectiv intre 1 octombrie si 18 noiembrie.
Hamburgerul „McB” va fi preparat din carne de vita provenita de la ferme din Germania si Austria, care sunt certificate pentru produsele organice pe care le furnizeaza.
Lansarea acestui hamburger face parte din strategia noului director executiv al celui mai mare lant de restaurante din lume in functie de venituri, Steve Easterbrook, de a transforma McDonald’s intr-o companie „moderna si progresiva” in privinta produselor pe care le ofera clientilor sai.
Pe de alta parte, germanii, cunoscuti pentru pasiunea lor istorica de a consuma carnati, au inceput in ultimul timp sa manance mai putina carne si mai multe preparate vegetariene, acordand o mai mare atentie sanatatii lor, bunastarii animalelor si costurilor privind cresterea acestora.
In Germania, carnea de vita certificata ca fiind organica trebuie sa provina de la vite care sunt hranite cu hrana ecologica si care pasc pe pasuni pe care nu au fost folosite ingrasaminte chimice si pesticide.
Adauga un comentariu