International

DECIZIA RADICALA luata de Putin! „Se pregateste de MARELE RAZBOI!”

Publicat: 12 oct. 2016

Rusia a comandat tuturor oficialilor tarii sa isi cheme acasa rudele care lucreaza in strainatate, pe fondul tensiunilor privind izbucnirea unui razboi mondial.

Presa locala relateaza ca recomandarea se adreseaza politicienilor si oficialilor de rang inalt si a fost facuta de Vladimir Putin, scrie dailymail.co.uk.

De asemenea, conform site-ului znak.com, oficialii rusi sunt indrumati sa isi retraga imediat copiii din scolile straine.

Motivul acestei recomandari nu este cunoscut, insa analistul politic Stanislav Belkovsky spune ca: „Toate acestea fac parte din pachetul standard de masuri pentru pregatirea elitelor pentru MARELE RAZBOI„.

Aceast anunt vine dupa ce presedintele Rusiei si-a anuntat vizita in Franta, pe fondul criticilor privind rolul Moscovei in conflictul sirian.

De asemenea, Mihail Gorbaciov, fostul lider sovietic, a avertizat ca escaladarea tensiunilor dintre Statele Unite si Rusia a adus lumea intr-un “punct periculos”. Aceasta afirmatie are loc pe fondul agravarii relatiilor dintre est si vest, in urma conflictului sirian.loading...

Adauga un comentariu