Stiri si curiozitati

Decizie bizara a judecatorilor dupa ce Romanita a anuntat finalul luptei pentru averea lui Adrian Iovan!

Publicat: 20 nov. 2018
3

Luna trecuta, Romanita Iovan a anuntat ca a achizitionat vila in care si-a trait ultimii ani fostul ei sot, Adrian Iovan. Cateva zile mai tarziu, lucrurile aveau sa se complice din nou.

Dupa mai bine de 4 ani de lupta in instanta pentru averea lui Adrian Iovan, dosarul a fost retrimis de la Curtea de Apel la Tribunalul Bucuresti ”in vederea continuarii cauzei”. Decizia instantei a fost luata la sfarstiul lunii trecute. Paradoxal, cu doar 10 zile inainte, Romanita declara la un post de televiziune ca lupta pentru vila din Otopeni intre fiul si iubita lui Adrian Iovan s-a incheiat definitiv.

”Acest conflict intre fiul meu si doamna Steriu s-a incheiat pentru ca s-a facut un act de partaj si in virtutea acestui act de partaj, Albert a achizitionat si cealalta jumatate. El a mostenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumatate ii revenea Irinei si o jumatate lui Albert. Albert, de 4 ani si jumatate a achizitionat sfertul Irinei. De aceea Albert avea jumatate pentru ca el deja investise intr-un sfert de casa.

Dupa care, acum a achizitionat si cealalta jumatate, deci Albert, in momentul de fata este unicul proprietar al casei tatalui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul caei din strada Aviator Adrian Iovan. Este o mare fericire pentru Albert”, spunea Romanita cu o luna in urma.

Situatia casei din Otopeni a fost una destul de incurcata. Aici a locuit Adrian Iovan in ultimii ani din viata alaturi de iubita lui de dupa divortul de Romanita, medicul Mihaela Steriu, care si detinea jumatate din proprietate. Din 2014, Romanita si Mihaela si-au disputat in instanta dreptul la vila din Otopeni sau macar un program de vizita pentru Albert, care dorea sa reintre in camera lui din casa tatalui sau.

Adauga un comentariu