Stiri si curiozitati

Decizie cutremuratoare luata de familia Iorgulescu dupa ce Mario a iesit din coma! „Vestea socanta..”

Publicat: 20 sept. 2019

Familia Iorgulescu incepe sa aiba o raza de speranta dupa ce fiul lor, Mario, da semne ca-si revine.

Mario Iorgulescu a inceput sa-si revina. Asta dupa ce, in urma cu cateva zile, medicii Spitalului Universitar de Urgenta Elias erau destul de sceptici in privinta starii de sanatate a lui Mario Iorgulescu.

Potrivit Antena3, se pare ca Mario isi aduce aminte ca a produs un accident, insa nu stie ca a ucis o persoana, pe Dany Vicol si ca a lasat doi copii fara tata.

Familia acestuia a decis ca este mai bine sa nu-i comunice momentan faptul ca in urma teribilului accident pe care l-a provocat, un tanar de 24 de ani a murit.

In plus, conform sursei citate, Gino Iorgulescu ar vrea sa cheme un specialist in psihologie, ca sa-l pregateasca psihic pentru momentul in care va afla vestea socanta.

Ce suma cere drept despagubire familia tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Dupa aproape doua saptamani de la accidentul grav de pe Soseaua Chitilei, provocat de Mario Iorgulescu si in urma caruia un tanar de 24 de ani a murit, familia victimei a decis cat vrea drept despagubiri.

Conform stiripesurse.ro, familia lui Dani Vicol vrea sa ceara in instanta suma de trei milioane de euro, doua dintre ele pentru copiii ramasi orfani, iar unul pentru restul familie.

In urma cu aproape doua saptamani acesta conducea pe Soseaua Chitilei cu o viteza mult peste limita legala. De asemenea, consumase alcool si cocaina. Masina de lux a lui Mario Iorgulescu a intrat in plin intr-un alt autovehicul la volanul caruia se afla un tanar de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio sansa. Dani Vicol avea doi copii, care au ramas acum orfani de tata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit