Magazin

Decizie de ultima ora a Danei, fosta sotie a lui Dinu Patriciu. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

Publicat: 23 aug. 2014

Dana Patriciu, femeia de care Dinu Patriciu s-a chinuit sa divorteze in ultima parte a vietii, l-a abandonat pe acesta intr-o morga din Londra. Dupa ce si-a pus astfel toata familia in cap, vaduva a anuntat o decizie incredibila.

Dinu Patriciu a murit in plin „razboi” cu sotia lui, Dana, care a facut acuzatii absolut incredibile pe perioada procesului, cerand chiar, la un moment dat, si un test psihiatric care, spunea ea, ar fi dovedit ca sotul ei nu are discernamant, scrie cancan.ro.

Divortul nu s-a pronuntat, iar milionarul s-a stins din viata intr-un spital din Londra, acolo unde era tratat in ultima perioada din cauza unor complicatii aparute in urma transplantului de ficat. Cand toata familia s-a unit in jurul lui la aflarea vestii ca a murit, singura care a stat deoparte a fost Dana Patriciu, care potrivit apropiatilor nu a vrut nici macar sa-l vada, si nici sa ajute la organizarea funeraliilor care vor avea loc in Bucuresti.

Sotia a cerut jumatate de avere

Dupa relatarea acestor detalii, am aflat ca Dana Patriciu si-a calcat pe inima, probabil dupa reprosurile aduse apropiati si s-a decis sa faca un gest pe care acum cateva zile nu-l lua in calcul.

Si-a anuntat copiii si rudele ca va venit totusi la inmormantare. Doar atat„, a declarat un apropiat al milionarului.loading...

Adauga un comentariu