Sport

Decizie de ultimă oră în fotbalul românesc: Mircea Lucescu se întoarce la Rapid

Publicat: 12 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizie de ultimă oră în fotbalul românesc Mircea Lucescu se întoarce la Rapid
https://ro.wikipedia.org/wiki/Mircea_Lucescu

Decizie de ultimă oră în fotbalul românesc: Mircea Lucescu se întoarce la Rapid. Primarul Dan Tudorache, pionul care se implică activ încă în viața Rapidului, a afirmat că Mircea Lucescu revine în structura clubului din data de 13 ianuarie 2020. Funcția ce ar trebui să o ocupe nu este încă stabilită. În trecut a fost discutat postul de manager general sau consilier tehnic.

”O să îl vedeţi şi pe Mircea Lucescu atunci când se vor întoarce, pe 13 ianuarie, mă refer la echipa Rapidului. Va fi oficial într-o funcţie, altfel nu avem cum. Ce va face? Îl aşteptăm şi vă va spune el. Dar cu siguranţă este cu inimă lângă Rapid, aici a realizat marea performanţă împreună cu George Copos şi eu zic că trebuie să întoarcă ceva înapoi.

Poate să vină că orice. Antrenor…nu, antrenor e Pancu. Dacă m-am împăcat eu cu Pancu? Au fost câteva divergenţe, dar au trecut. Din partea lui, că din partea mea…. E mai pătimaş, dar poate că aşa sunt sportivii de performanţă şi multă presiune”, a spus Dan Tudorache.

Potrivit unor surse din interiorul clubului Rapid menționează că suma solicitată de către Mircea Lucescu este în jurul a 200.000 de euro. Primarul Tudorache susține că Lucescu ar ocupa funcția de consilier.

Mircea Lucescu în vârstă de 74 de ani a fost antrenorul Rapidului în perioada 1997-1998 și 1999-2000. A reușit performanța la această echipă să cucerească titlul de campion și o Cupă a României.

Adauga un comentariu