National

Decizie de ultima ora luata de GIGI BECALI: Vreau sa merg acolo

Publicat: 09 iul. 2015
1
Gigi Becali este hotarat sa faca tot ce-i sta in putere pentru a-l salva de la moarte pe Ionut Gologan, tanarul roman condamnat in Malaezia.
Gigi Becali intentioneaza sa-i trimita o Biblie ortodoxa lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, acuzat de trafic de droguri.

„O sa-i trimit eu Biblia la inchisoare acestui tanar aflat in suferinta. Si o sa-i dau si niste bani tatalui acestuia sa aiba de drum si sa-i lase si baiatului de cheltuiala. Dar altceva vreau sa va spun. Eu, de exemplu, cand eram in puscarie si am aflat despre acest caz, am vrut atunci sa scriu o scrisoare sa ma lase pe mine sa ma duc sa-l salvez de acolo, din Malaezia.

Eu intentionam atunci sa gasesc o modalitate de cautiune. Ziceam: «Bine, ma, platesc eu cat e. Un milion, cat e, si platesc cautiunea, m-ai inteles?!…”, a declarat Gigi Becali.
Mai mult, Gigi Becali vrea sa mearga in persoana in Malaezia, sa-l salveze pe tanar, daca va fi cazul. „Am sa ma interesez, sa vedem legislatia Malaeziei, sa vedem daca exista posibilitatea unei cautiuni. Si, daca se poate pe cautiune, ma duc si-l salvez. Il scot eu de acolo. Ma duc pana acolo cu avionul si ma intorc cu el liber, daca e posibil”, a mai spus Gigi Becali.
Comentarii
Adauga un comentariu