Actualitate

Decizie de ULTIMA ORA luata de Valentina Pelinel

Publicat: 24 ian. 2016

Valentina Pelinel a vorbit intr-un interviu despre fostii iubiti si despre cum vrea sa fie partenerul ei de viata, dar si despre faptul ca vrea sa nasca in Romania.

„Nu a contat partea financiara pentru mine cand am stabilit sa am o relatie, dar o data cu varsta si mai ales acum ca am un copil, vreau sa spun ca ma si uit la aceasta latura din punct de vedere al responsabilitatii. Adica, evident ca nu este cel mai important aspect in alegerea unui barbat cu care sa traiesti.

Poti sa ai bani si sa fii cel mai nefericit om de pe pamant, daca nu rezonezi cu omul ala, daca nu comunici, daca nu iti da dragoste, daca nu te mangaie. Sa nu-mi spuna mie nimeni ca poti sa fii cu un barbat cu bani, ca am avut ocazii multe in viata, daca nu ai chestia aia… Nu, nu poti, nu ti-e bine.

Dar acum o data cu varsta incepi sa te uiti la lucruri altfel. Poate nu te uiti neaparat sa aiba bani, dar te uiti sa aiba capabilitatea sa faca ceva, sa fie in stare sa faca lucruri, sa construiasca, cu tine, singur, dar sa construiasca, sa fie un om care vrea mai mult si care vrea sa ofere familiei, si copilului mai mult.Asta da, e foarte important", a declarat Valentina.

„Cam era timpul sa fac un copil, e un pic tarziu. M-am gandit sa nasc in Romania, insa 100% nu stiu unde o sa nasc, dar azi asa ma gandesc sa nasc in Romania ", a mai spus Pelinel.loading...

Adauga un comentariu