Eveniment-Social

Decizie definitiva. Mircea Manolache a fost executat de consilierii judeteni. Batausul din CJ a fost scos cu strigaturi din cel mai important for de ordine publica

Publicat: 25 iul. 2018
1

@ Controversatul ales judetean Mircea Manolache a fost dat afara dintr-un for de ordine publica ce reprezinta judetul Iasi @ Personaj cu multe probleme in spate, reclamat la Politie pentru agresiune si amenintare, Manolache nu avea ce sa caute in structurile Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica @ Alesii judeteni au inteles acest lucru si au decis in cele din urma inlocuirea acestuia din structura ATOP @ Manolache a fost schimbat cu un coleg din propriul partid @ Monologul sau de final a fost tratat la diverse de intreg Consiliul Judetean

Consilierii judeteni au luat ieri o decizie care poate revitaliza una din structurile ce tin de ordinea publica din Iasi. In plina sedinta a plenului Consiliului Judetean, alesii au decis sa-l schimbe din functia de presedinte si, totodata, din cea de membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) pe controversatul Mircea Manolache.

Satui sa vada cum acesta continua sa aiba probleme si sa adune scandal dupa scandal, consilierii au luat atitudine si au cerut inlocuirea sa din forul judetean. Pentru ca atitudinea lui Mircea Manolache a lasat deseori de dorit, consilierii au ajuns la concluzia ca se impune schimbarea acestuia si au trecut la fapte.

Astfel, alesul PSD Calin Stefan, membru ATOP, a propus ieri scoaterea lui Manolache din functie pentru conduita neadecvata de care a dat dovada. In momentul in care s-a ajuns la un punct ce viza ATOP, Calin Stefan a cerut inlocuirea luI Manolache cu Iulian Taraboanta, colegul acestuia de partid.

"Propun inlocuirea lui Mircea Manolache cu Iulian Taraboanta, in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica. A dus la o atmosfera nelucrativa si trebuie luate masuri", a spus Calin Stefan, in momentul in care a propus amendamentul cu pricina la proiectul de hotarare.

Practic, consilierii judeteni au ajuns la concluzia ca imaginea ATOP are de suferit din cauza lui Manolache. Pentru ca a agresat o femeie si a lovit cu masina un politist care dirija traficul, Manolache nu avea cum sa mai reprezinte o institutie ce garanteaza ordinea si linistea publica in judetul Iasi.

Desi a incercat sa arate ca este usa de biserica, consilierii judeteni nu s-au lasat induplecati si au fost de acord cu amendamentul prin care acesta a fost scos din ATOP.

Consilierii PMP, PNL si PSD au avizat propunerea lui Calin Stefan, in vreme ce alesii ALDE s-au abtinut de la aceasta decizie. Ulterior, consilierii au votat pentru nominalizarea lui Iulian Taraboanta in structura ATOP. Consilierul judetean a fost votat cu 33 de voturi din tot atatea. Culmea, pana si Mircea Manolache a fost de acord cu aceasta nominalizare, el nemaiavand ce face.

Citeste si: Trebuie sa moara politisti pentru ca Mircea Manolache sa fie tras la raspundere? Seful ATOP a dat cu masina peste un agent, dar dosarul lui zace ascuns prin sertarele DGA – VIDEO INCREDIBIL

Decizie majoritara

A devenit clar pentru toata lumea ca actiunile lui Manolache au facut rau judetului din moment ce alesii de la mai toate partidele au facut front comun si au decis ca acesta nu mai poate reprezenta judetul la cel mai inalt nivel. La final, Mircea Manolache a incercat sa dreaga busuiocul si sa arate ca el este cel mai cinstit om din lume si ca a fost lucrat de Executivul Consiliului Judetean.

Insa, monologul sau nu a fost ascultat mai de niciun ales judetean, toti fiind extrem de plictisiti dupa o sedinta plina de dezbateri administrative. Nu este normal ca un personaj certat cu legea sa reprezinte o asemenea structura de ordine publica cu niciun chip.

De altfel, se stia ca in baza acestei functii, Manolache spera ca poate controla organele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) si ca lucrurile vor curge in favoarea sa. A sperat ca poate sa deturneze atentia de la faptele pe care le-a comis si ca functia de la ATOP ii va asigura linistea. Dar pentru ca toate aceste faradelegi au iesit la iveala, consilierii judeteni au decis intr-un tarziu ca este cazul sa respecte renumele institutiei.  

Comentarii
  • Urmează excluderea din PMP dupa finalizarea fuziunii și pierderea mandatului.
    Ă fost un vis frumos mircea
    Dar n ai stiut sa l gestionezi!

  • Domnul Manolache in declaratia de ieri i-ati lasat sa incalce legea desi in speech -ul dvs le-ati atras atentia la ilegalitate, ati avut mare dreptate si aveti -ca a fost o executie dictata ,va rog sa ma contactati sa va ajut sa depuneti contestatie cu privire la incalcarea legii ,dvs sunteti membru ATOP,de ce ? pt ca vacantarea dvs nu s-a facut !! ati fost ales membru in ATOP in baza unei hotarari de consiliu cu toate actele premergatoare conform legii 215/2001 .Asa ar fi trebuit sa fiti dat jos ,tot prin vot secret, atunci ar fi intervenit vacantarea,iar dupa aceea cu un alt proiect denumirea altui coleg de-al dvs in ATOP.Atentie la legea 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane la sectiunea a 3 a -autoritatea teritoriala de ordine publica ,articolul 17 si totodata duceti-va la hotararea de guvern 787 si ve-ti intelege ca totul a fost abuziv!!!!! Schimabrea dvs nu se poate face decat conform legii .

  • M-am abtinut pana acum sa comentez tocmai pentru ca stiam ca nu-i legala schimbarea colegului meu Mircea Manolache. Ordonanta de Guvern 787/2002 arata doar conditiile de completare a celor de la ATOP, mandatul e de 4 ani, Florinele, ai pierdut! iar Popa s-a ingramadit si cu mintea lui ingusta, o s-o ia peste labuta!! Plangere penala, abuzul e in ******, nu mai sta, calare pe ei….. Mircea, stii ca te respect, mai ales pentru ca ai curaj sa rezisti, succes pe mai departe!

  • Va bucurati ca nebunii dar v-a facut-o Manolache ca la carte. Popa a pus botul ca fraierul la vrajeala voastra si acum sigur ii va face plangere pentru abuz in serviciu. Functia de presedinte a comisiei nu poate sa i se revoce asa cum vrea el.

  • Comentariile care au cateva idei juridice neconcludente , sunt scrise de manolache dar celelalte oare de cine ? prietenii stiu ….

  • sa treaca odata fuziunea cu PMP sa scapam de cocalarul asta,ne face de rusine. Movila trebuia sa-l executi de la inceput.cocalar =general de izmene.

Adauga un comentariu