Actualitate

DECIZIE EXPLOZIVA! Sotia lui Relu Fenechiu a facut minuni! Nimeni nu se poate atinge de averea lui!

Publicat: 25 mai 2015
1

@ Fosta cantareata de muzica populara, sotia lui Relu Fenechiu i-a rezolvat acestuia una dintre cele mai arzatoare probleme @ Nimeni nu credea ca soarta lor se mai poate schimba cu ceva @  Judecatorii au luat o decizie foarte interesanta: Relu Fenechiu nu poate fi executat silit pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul @ Executarea a fost suspendata pana in momentul judecarii partajului @ La partaj, actuala sotie a fostului ministru al Transporturilor spune ca toata averea acestuia a fost dobandita in timpul casatoriei

Magistratii de la Judecatoria Iasi au luat o decizie de-a dreptul surprinzatoare: Relu Fenechiu nu mai poate fi executat. Magistratii au admis cererea formulata de sotia lui Relu Fenechiu, prin care aceasta contesta executarea silita inceputa de executorii judecatoresti pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul. Mariana Fenechiu a deschis mai multe actiuni pe rolul Judecatoriei Iasi prin care contesta executarea silita inceputa impotriva sotului sau. Aceasta a sustinut ca averea sotului sau nu poate fi scoasa la vanzare pentru ca nu s-a realizat partajul. La finalul saptamanii trecute, magistratii i-au dat dreptate si au suspendat executarea silita pana la momentul judecarii definitive a procesului de partaj. „Constata suspendata de drept urmarirea imobiliara initiata în dosarul de executare nr. 2520/2014 al B.E.J.A. Iovu Dragos si Sîrbu Ciprian Ioan, pâna la solutionarea definitiva a cererii având ca obiect partajul bunurilor comune ale contestatoarei si intimatului Fenechiu Relu”, se arata in decizia judecatorilor.

Sotie si mama saraca

In acest dosar, Mariana Fenechiu a pozat intr-o sotie si mama indurerata, ramasa singura acasa dupa intrarea in puscarie a sotului sau. Aceasta le-a cerut judecatorilor acordarea unui ajutor public judiciar pentru a putea sustine cheltuielile procesului, insa aceasta cerere a fost respinsa. Daniela Mariana Fenechiu este cea de-a doua sotie a lui Relu Fenechiu. Aceasta era cantareata de muzica populara si jurista la Primaria Abrud atunci cand l-a cunoscut pe fostul Ministru al Transporturilor. Cei doi s-au casatorit in 2007 la Castelul Schloss din Viena, o bijuterie arhitectonica recunoscuta in toata lumea. Dupa ce Fenechiu a ajuns in spatele gratiilor, Mariana a fost nevoita sa faca fata de una singura la toate problemele si grijile vietii. Cel mai grav lucru este ca i-au venit executorii pe cap pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul, dosarul de coruptie in care Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Servicii Energetice Moldova, partea pagubita in acest dosar, trebuie sa recupereze suma de 58 miliarde lei vechi de la cei sase acuzati din acest dosar. Pentru ca Relu Fenechiu pare cel mai solvabil dintre acuzati, mare parte din bani vor fi recuperati de la el. Acum, sotia lui Fenechiu locuieste intr-o casa pe Aleea Teilor nr. 1. Aceasta a contestat toate actele executorilor judecatoresti pe motiv ca se incearca scoaterea la vanzare a unor case si terenuri care au fost dobandite in timpul casatoriei dintre cei doi. Astfel, pe rolul instantelor de judecata au fost inregistrate mai multe dosare prin care Mariana Fenechiu incearca sa evite executarea. Este vorba de dosare care au ca obiect: partaj, contestatie inscriere in cartea funciara sau contestatie la executare.

Vrea 50 la suta din averea lui Fenechiu

In cererile depuse pe rolul instantelor de judecata, Mariana Fenechiu sustine ca trebuie sa-i fie recunoscut un drept de 50 la suta din valoarea bunurilor mobile si imobile scoase la vanzare pentru ca sunt dobandite dupa ce s-a casatorit cu Relu. Aceasta a invocat in fata judecatorilor ca nu mai are venituri pentru a-si sustine familia dupa ce sotul sau a intrat la puscarie. In urma relatiei cu fostul ministru a rezultat un copil care are acum sase ani.

„Pe terenul din Aleea Teilor exista o locuinta de 343 mp si acea casa ar trebui sa-mi revina mie, deoarece am în întretinere un minor de 6 ani si nu detin alt spatiu locativ. Valoarea imobilului respectiv este de 800.000 de lei”, a declarat Mariana. In ceea ce priveste un alt teren de 2.000 mp din aceeasi zona, tot de pe Aleea Teilor, sotia lui Fenechiu sustine ca acolo au fost construite mai multe cladiri pentru petrecerea timpului liber, tot in timpul casatoriei. Valoarea acestor constructii pentru losir, hobby-uri si sport este de 100.000 lei. Jumatate din aceasta suma trebuie sa-i revina ei. Peste toate acestea, Mariana Fenechiu vrea ca si autoturismul marca BMW X6 sa fie impartit in mod corect. Valoarea lui este de 30.000 euro si vrea ca Relu Fenechiu sa-i plateasca o suma care sa echivaleze cu jumatate din valoarea mentionata. Autoturismul BMW X6 inca nu a fost gasit de executori, fiind dat in urmarire la Politie. De asemenea, sotia lui Fenechiu este foarte nemultumita ca i-a fost instituita poprire pe conturi. In acest context, a sustinut ca nu mai are bani sa-si intretina copilul de 6 ani si nu-l mai poate sprijini la facultate pe celalalt baiat din prima casatorie a lui Relu Fenechiu. Primul copil al fostului ministru are 20 de ani si se baza pe ajutorul primit din partea tatalui sau. Conform declaratiei de avere depusa in anul 2014, dupa ce a intrat in puscarie, Relu Fenechiu detinea sase terenuri intravilane in Iasi, Darmanesti, Abrud si Rosia Montana si un alt teren extravilan in judetul Bacau. La capitolul imobile, Fenechiu declarase trei case de locuit in Iasi si Rosia Montana, un apartament in Abrud si doua case de vacanta in Iasi si Darmanesti.

Comentarii
 • Mai deschideti un dosar penal si acestei doamne pentru spalare de bani si dobindire de avere nejustificata,sa demonstreze ca s-au platit impozite pe avere.Sa prezinte documente oficiale de plata a impozitelor.
  Daca nu poate averea se confica.

 • Pe don Relu il asteapta gata si cladirea de birouri de pe sos. Nationala facuta de suveica Alina Haila, Vega’93 Galati, antreprenor fictiv drept comision pentru lucrarile la aeroport, si Fene Grup, constructorul real, prin care s-au intors banii in firma Alinei. Aceasta mare escrocherie din fonduri europene facuta cu sprijinul imens al sefului ADR Piatra Neamt dator vandut escrocilor liberali ce le-a facilitat decontarea rapida a celor zece milioane de euro pentru intoarcerea lor rapida pentru a avea simulata si o contributie proprie!
  Acolo va fi gasita si o impresionanta spalare de bani in care sunt amestecati o multime de mafioti din cercul lui Fenechiu!

 • SA DEMONSTREZE DE UNDE PROVIN BANII!!!!!DACA NU JUSTIFICA CONFISCAREA IN TIMP UTIL A TUTUROR BUNURILOR!!!!!!TOTI CEI CE AU FURAT LA PUSCARIE SI CONFISCAREA AVERILOR!!!!!!!!!!

 • mai fratilor nu vedeti ca legile in tara asta sunt facute de ei pentru ei. unde au mai gresit se rezolva cu guvernul parlamentul sau ordonanta de urgenta . a vazut tara asta un leu din confiscari de avere de la hotii care au mulso????? si nici no sa vada nimeni pina cind nu sunt decimati aceste napirci aceste lipitori ca politicieni nu sunt si nu au fost niciodata

 • Mariano…lasă vrăjeala…te pot ajuta eu…!Eu te f.u..t in cur in timp ce imi cânti muzică populară …şi iti dau 100 lei!….garantat Relu cântă asa in puscărie!…Am auzit că se culcă şi in gură!

 • Marius Ghilezan – „Hoţia la români” Marius Ghilezan a pornit acest eseu antropologic de la constatarea că se pare că nu există popor în lume în care mamele să-şi alinte pruncul cu alintul: “ce ‘oţ e copilul meu”, ca la poporul român. Încă de la început ni se subliniază că: “imediat după naştere, pruncului i se fură un sărut. Câinele din casă e iubit pentru că e hoţoman. Elevul învaţă să copieze pe furiş de la vecin. Profesorul plagiază. Păcăleala şi şantajul se practică peste tot. Mirelui i se fură mireasa. Politicianul este corupt. Statul împarte cetăţeanului hârtii fără valoare. La piaţă, vânzătorul măsluieşte cântarul. În armată, nimic nu se ia, totul se completează. Delicvenţa juvenilă e iertată. Fiecare se “descurcă” la locul de muncă”. Mariana este si ea fata… descurcareata.

 • pai normal daca de atatia ani nu sa pus schestru pe avere …. madam a facut ce toti faceam salvam tot ce se poate !va dati seama ca domnii de la anaf,dna ar trebui sa puna banii in locul lui fene …. daca tot se dorea recuperarea trebuia blocat tot inainte de partaj,bla,bla …. asta e mostra de justitie pur romaneasca nu ?

Adauga un comentariu